Az Egyesült Királyság legszexisebb exportcikkének titulált 30 éves színésznő ezúttal sem a filmjeivel hódít. Kelly Brook az ausztrál FHM kedvéért pózolt lengébb öltözetben. Újat nem mutatott, de legalább láthatunk egy kifejezetten mélynek számító dekoltázst.

A brit színésznő a jól bevált módszerével, a vetkőzéssel igyekszik meghódítani a világot. Ugyanis miután az expasija, Jason Stathan sem tudta híressé tenni az Egyedült Államokban, kénytelen volt visszatérni a régi kaptafához. Kelly Brook ezúttal az ausztrál FHM kedvéért vált meg ruháitól. Igaz, ezúttal messze nem mutatott annyit, mint korábbi vetkőzései során.

A novemberi szám címlapján a színésznő egy alig begombolt farmermellényben és egy forrónadrágban ácsorog. A magazinban, ami Brook visszatérése mellett 72 remek kalandra hívja fel a figyelmet – köztük a cápák ököllel püfölésére –, a 30 éves színésznő csupán fürdőruhára vetkőzik, és ehhez a tengerpartos hátteret találták megfelelő választásnak.

Brook ezúttal kifejezetten visszafogottan mutogatta bájait, holott korábban már minden testrészét feltárta a nagyérdemű előtt. A meztelenkedésre számos lehetősége volt, láthattuk már a Playboyban az Egyesült Királyság legszexisebb importcikkeként, a Maximban motoros macának vetkőzött, de láthattuk a júliusi FHM-ben és a Loaded magazinban is pózolni. Ez utóbbi magazinnak egyébként elmondta, szerencsés alkatát – 85F-66-91 – nem csak a genetikának köszönheti, hanem annak, hogy sokat szexel.

A férfimagazinok mellett Kelly Brook reklámokban is kamatoztatta a külsején alapuló tehetségét. A Reebok kedvéért egy szál cipőben pózolt, az Ultimo fehérnemű márka kedvéért pedig prezentálta, mennyire csábítóak a nők, ha szexi bugyi és melltartó van rajtuk. Brook egyébként nagy ritkán filmszerepeket is kap, legutóbb a Piranha című alkotásban láthattuk, és leszbikus szexjelenetet forgatott.