A műsorvezetőnő újabban extramagas sarkú cipőkben parádézik, meg is van az eredménye: az X-Faktor versenyzőinek nagy része jóval alacsonyabb nála, csak a 196 centis Tarány Tamás magasodik még így is Ördög fölé. A show stylistja, Náray Tamás azt mondja, Ördög kér extramagas cipőket.

Az X-Faktor műsorvezetőnője kifejezetten magas, 173 centi, talán azért nem láttuk tűsarkú cipőben évekig, nehogy műsorvezetőtársai – Stohl András, Sebestyén Balázs, etc.– fölé magasodjon. Most azonban, hogy egyedül áll színpadra, végre elengedheti magát, és bármekkora sarkakon billeghet, csakhogy ennek az az eredménye, hogy a tehetségkutató majd’ minden versenyzője eltörpül mellette, ő pedig gondos óvónéniként hajolhat le a bőgőmasinákhoz.

Egy fejjel magasabb a női versenyzőknél

Ön szerint hordjon Ördög magassarkút?

A női versenyzőknél Ördög például úgy általában egy fejjel magasabb, a 165 centis Bagosi Alexa, a 170 centis Ikrek és a 171 centis Kováts Vera olyanok, mintha a gyerekei lennének, de Lil C is elég vicces látvány a műsorvezető hóna alatt. A pasik általában csak fél fejjel kisebbek Ördögnél, de Baritz Gergő mélyen alulról néz fel rá, hisz csak 173 centi magas, Kocsis Tibor a 184 centijével viszont már egész jól mutat a Grace Jones frizurával súlyosbított colos celeb mellett.

A két fiúcsapat, a Rocktenors, és az átlag 180 centis Apollo23 egy szintben van a modell magasságú Ördöggel, akit csak Tarány Tamás képes lenyomni a maga 196 centijével.

Náray Tamás, a show vezető stylistja a műsor backstage videójában elmondta, Ördög maga kéri a hatalmas sarkakat: „Nagyon extramagas sarkú cipőket akar a Nóra. Ezek olyan 14-16 centisek” – mondja Náray Tamás, majd hozzáteszi, hogy Ördög mindent bír. A tehetségkutató többi versenyzője viszont nem nagy magassarok-rajongó, a Hajdú ikrek például kifejezetten lapos cipőket kértek fellépéseikre – azzal biztos nem számolnak, hogy néznek így ki a zsiráfnyi műsorvezetőnő mellett.

Van rajta bugyi?

Az RTL Klub fenti videójából az is kiderül, hogy Ördög „pini szoknyákban” szokott műsort vezetni, azaz mininél is minibb – és néha igen tollas– aljat kap Náraytól, de ő is nagyon szereti azokat a ruhákat, amikben nem tudni, van-e rajta bugyi. „Ez kell a showhoz. Most már nem zavar” – mondja a videóban a műsorvezetőnő, aki a 14 centis cipőkben majdnem eléri a 190 centis magasságot.