Összegyűjtöttük a celebvilág nővéreit, ön pedig döntse el, hogy a testvérpáros melyik fele a jobb csaj! Versenyben a szélsőségeket képviselő Tóth Vera és Tóth Gabi kettős, a természetes idomokkal rendelkező Keleti Andrea és plasztiktündér húga, Keleti Györgyi, meg még páran.

Tóth Vera - Tóth Gabi

A két énekesnő tipikusan a két véglet megformálója: Tóth Vera 2003-as Megasztár-győzelme annak idején azért is volt szenzáció, mert nem egy sztáralkat, nem egy cicababa nyerte meg a tehetségkutató versenyt, hanem az átlagosnál is terebélyesebbnek mondható énekesnő. Az idősebbik Tóth lány innentől kezdve évekig küzdött a fogyókúrával, egyszer még 30 kilótól is sikeresen megszabadult, de minduntalan visszahízott. Utolsó hírek szerint feladta a küzdelmet és próbál megbékélni a testével.

Ki a jobb csaj?

Húga ezzel szemben már inkább csontkollekciónak mondható, bár annak idején Tóth Gabi is telt idomokkal robbant be a Megasztár színpadára. Az énekesnő elmondása szerint azért diétázik folyamatosan, mert alapvetően bojlerteste van, vékonyak a lábai és a felsőtestére hízik. Ön melyik végletet favorizálja inkább?

Peller Anna – Peller Mariann

A mostanában a Barátok közt Juhász Gabijaként beazonosítható Peller Annát sokan tévesztik össze húgával, Peller Mariannal, aki az RTL Klub és a TV2 műsorvezetője is volt.

Ki a jobb csaj?

Az Operettszínház színésznője elmondása szerint még a reptéren is rácsodálkoztak, hogy az útlevelében Anna néven szerepel. Testvére pár évvel fiatalabb nála, és mindeddig inkább ő volt a média középpontjában, aminek az árnyoldalát is korán megtapasztalhatta: egy idő után külön örömöt jelentett számára, ha az olvasók nem lófejűzték vagy transzvesztitázták le. Melyik Peller-lányt vinné haza?

Keleti Andrea - Keleti Györgyi

A volt honvédelmi miniszter lányai két teljesen különböző karakter: Keleti Andrea inkább a természetességet képviseli, míg húga ezzel szemben plasztikai sebész műve.

Ki a jobb csaj?

A kétgyerekes anya alakját annak köszönheti, hogy tizenkét éves kora óta aktívan táncol, Keleti Györgyi pedig úgy próbált a modellvilágban érvényesülni, hogy megcsináltatta a melleit és a száját. Ha ezzel jobb nő lett belőle, mint a nővéréből, nyomjon neki egy szavazatot!

Nyári Aliz - Nyári Edit

A Summer Sisters névre okosított testvérpár az X-Faktor első szériájának celebszülöttjei. A műsorban tették, ami a dolguk volt: mosolyogtak és pózoltak a színpadon, ami abszolút élvezhető is volt némára vett készülék mellett.

Melyik a jobb csaj?

A produkció után aztán úgy, ahogy voltak, el is tűntek a süllyesztőben, bár volt egy utalás arra, hogy legalább vizuálisan megragadnának az emberek emlékezetében egy laza vetkőzéssel, ez végül nem történt meg. Segítünk az alábbi videóval.

Hajdu Bea - Hajdu Mariann

A Nyári-lányokhoz hasonlóan az X-Faktor második szériájában is egy testvérpáros kinézetére épített a mentor, amikor beválogatta a mezőnybe a szintén hamis hangokkal küzdő egypetéjű ikreket.

Ki a jobb csaj?

Ha Szabó Ádámhoz hasonlóan ön is meg tudja különböztetni Hajdu Beát Hajdu Marianntól, nyomjon egy voksot arra, aki jobban tetszik.