Abszolút itthoni toplista

  1. Való Világ 6
  2. vb 2014
  3. választás 2014
  4. Schumacher
  5. Conchita Wurst
  6. Aleska Diamond
  7. Eurovision 2014
  8. Robin Williams
  9. iPhone 6
  10. 2048

Idén is elkészült a Google összesített toplistája, aminek segítségével a legegyértelműbben mutatható ki, mi érdekelte a legjobban az embereket 2014-ben. Az eredmény leginkább azt mutatja, hogy a magyarországi közlés csak kis mértékben fedi a globálist. Hogy mást ne mondjunk: ameddig a világon a legtöbb embert a nyári foci világbajnokság érdekelte, addig Magyarországon sikerült beelőznie a vébét a Való Világ 6-nak. A világot az Eurovízió nem izgatta annyira, hogy bekerülhessen az első tíz keresés közé, a magyarok a hetedik helyig érdeklődték magukat a hazai listán, a dalversenyt megnyerő Conchita Wurst pedig az ötödik helyig kúszott fel.

Hazai topcelebek


  1. Aleska Diamond
  2. Bajor Imre
  3. Berki Krisztián
  4. Győzike
  5. Novák Angéla
  6. Szöllősy Csák Gergely
  7. Kállay Saunders András
  8. Bódi Sylvi
  9. Hódi Pamela
  10. Csala Zsuzsa

Szerencsére létezik külön celeblista is, erről boldogan elmondhatjuk, hogy a pornósként indult, mostanában leginkább bárhol bevethető médiaszemélyiségként működő Aleska Diamond annyira érdekelte az embereket, hogy a hatodik legtöbbször kerestek rá a nevére, ezzel magasan a legérdekesebb magyar híresembernek számít itthon. A második az idén elhunyt Bajor Imre, a harmadik a hamarosan az Éden Hotelt vezető Berki Krisztián lett, megelőzve Győzikét és Novák Angélát.

A külföldiek közül a legtöbb magyar az egykori pilóta Michael Schumacherre volt kiváncsi, a második a már említett Conchita Wurst lett, az idén elhunyt Robin Williams nevére pedig a harmadik legtöbben kerestek. Versenyben volt még Jennifer Lawrence és Jules Bianchi, ez utóbbiból arra következetünk, hogy Magyarországot tényleg rettentően érdekli a Forma 1.

Visszaevezve a nemzetközi vizekre, a nemekre osztott listát összesítésben Ariana Grande és Pharrell Williams nyerte (mindketten énekesek), a női szakasz jó helyezéseit Kylie Minogue, Kim Kardashian, Zoella (ő egy blogger) és Sia kapta meg, a férfiaknál pedig Benedict Cumberbatch, George Clooney, Jay-Z és Nigel Farage küzdött még.

Összesítésben így akár ki is jelenthetjük, hogy 2014-et Aleska Diamond nyerte meg Magyarországon, a Való Világ még mindig rettentő érdekesnek számít, de még Győzike is tudja magát tartani. A nemzetközi lista további részleteit a Daily Mailen olvashatja el.

Kommentálná? A Facebookon tegye!