Csak egy ló kell hozzá és Pintér Tibor. Semmi más. Rubint Rékát lehet szidni, utálni, szeretni, amit csak akar, de azt aztán nem lehet rá mondani, hogy ne lenne kitartó. Annyira próbálkozik minden héten, hogy a maximumot hozza A Nagy Duettben, hogy csak sikerült. Persze hamis volt és merev, de mégiscsak felállt egy sétáló ló tetejére. Ráadásul a kisfilmben elmondta, mennyire fél az állattól, Minden elismerésem, tényleg. A Honfoglalásos dalért nem voltam oda, viszont értékelem Rubint erőfeszítését. Ráadásul miközben Szilas hátán egyensúlyozott, még énekelnie is kellett. Hamisnak persze hamis volt, mind néhol Pintér Tibor, mind Rubint Réka,

de most Szilas, a ló elvitte a show-t. Ügyes. Nagyon ügyes.

Megvan a háromszor 10 pont. Az külön szerencse, hogy Szilas nem pakolt semmit a színpad közepére. 

A család férfi tagja bezzeg most nem teljesített valami fényesen. Kivéve a susogós melegítő felsőjét. Keresztes Ildikóval Michael Jacksonnal próbálkoztak, de minek. Mármint Schobert légiesen darabosan moon walkolt,  ugrált össze-vissza, szinte egy pillanatra sem vett levegőt, de ez Jacksonhoz azért meglehetősen kevés, nem sokon múlt, hogy kiessenek. 

Hogy egy kicsit a profikról is szó essen, nem mehetünk el Pál Dénesék mellett. És itt abszolút Pál Dénesen van a hangsúly. Demcsák Zsuzsa szépen elbilleg mellette hangyányi ritmusérzékkel, de az énekesnek minden megy. A negyedik adásban Bangó Margitot énekeltek, és Pálnak jól állt, de mennyire. Aki még mindig egy visszahúzódó, unalmas egyéniségnek tartja, az baromi nagyot téved.

Pál Dénesnél nem sok viccesebb és tehetségesebb versenyző szorult a mezőnybe.

Talán Pachmann Péter a másik meglepetésember, csak nála a hang hiányzik. Az Eye of the Tiger viszont ment neki, olyan magabiztossággal vonult végig a stúdión, hogy egy pillanatig nem kételkedtem, hogy bárkit elverne a ringben. 

A végére még  idetenném, hogy Kulcsár Edinát körbedobálták késekkel. Számomra továbbra is úgy tűnik, hogy a páros szerencséje Kulcsár Edina külseje. Oké, Hevesi Tamás jól nyomja, Kulcsárnak tiszta a hangja, de nekem nem ez a műsor lényege, a humor és a meglepetés számít, abban pedig Kulcsárék nem erősek, ellenben csinosak. 

Loláék meg kiestek.