Michael Jackson, minden idők egyik legnagyobb popsztárja 2009-ben halt meg. Orvosa halálos adag altatót adott be neki (emiatt gondatlanságból elkövetett emberölésért két évet ült börtönben). Emlékét a rajongói őrzik, nem a hírek - bár még hét évvel az énekes halála után is előkerült a gyermekmolesztálási ügy, amikor egy állítólagos pornógyűjtemény bukkant felszínre, de ennek létezését Jackson ügyvédje egyből cáfolta.

Amiről viszont kevesebbet hallani, hogy mi van a három gyerekével.

A Prince Jacksonként ismert Michael Joseph Jackson Jr. februárban lesz 20 éves, Paris-Michael Katherine Jackson már 18 éves, Prince Michael Jackson II, ismertebb nevén Blanket pedig már 14.

Legutóbb a popsztár lánya adott interjút a Rolling Stone magazinnak. Kiderült, hogy a három testvér közül ő hasonlít leginkább Michael Jacksonra. Bátyja ezt mondta róla:

Mint ember, egy az egyben apa. Csak nemükben és korukban különböznek.

Paris Jackson 11 éves volt, amikor apja meghalt. Hogy mit gondol erről? Ő is felhozza az idő minden sebet begyógyít közhelyt, de elárulja, hogy ez nem igaz, csak megszokja az ember az érzést, és tudja, hogy bármi rossz történik a jövőben, az közel sem lehet annyira borzalmas, mint Michael Jackson elvesztése.

Nem tudtuk, hogy igazából ki volt, de nekünk ő jelentette az egész világot.

Tinédzserként depressziós és drogfüggő volt. Többször is öngyilkos akart lenni. 14 éves korában szexuálisan bántalmazták. 18 éves koráig nagyszüleinél élt, majd beköltözött a régi Jackson-villába. Ma már teljesen tiszta, és boldogabb mint valaha. Szinte minden idejét barátjával, a 26 éves Michael Snoddyval tölti, aki egy zenekarban dobos.

Jelen pillanatban egy privát stúdióban él, ott, ahol apja felvette a Beat It című slágerét.

Ugyan nem szorul rá, de úgy akar pénzt keresni, hogy azt kiérdemeli. Jelenleg modellkedik és színészkedik. 

Ami még nagyon fontos: feketének tartja magát. Persze tudja, hogy úgy néz ki, mintha egy tipikus svéd lány lenne, de az apja azt mondta neki, hogy ő fekete, és legyen büszke a gyökereire, szóval miért is kételkedne benne. 

További érdekességeket itt olvashat Paris Jacksonnal kapcsolatban.

 Prince jackson

A legidősebb fiú, Prince Jackson beváltotta az ígéretet, amelyet még gyerekként tett apjának: hogy producer, rendező lesz. És valóban, a közelmúltbanmegalapította a King's Son Productions videóklipeket gyártó céget, ami elsőként ezzel állt elő.

Ő sem tudott túllépni apja halálán. Azt mondta a Los Angeles Timesnak adott interjújában, hogy minden lehetséges módon bevonja az életébe Michael Jackson emlékét, így próbálja túlélni a veszteséget. Amikor a Loyola Marymount Egyetemre, ment, akkor az első évben elvégzett egy gyászkurzust, hogy feldolgozza a történteket. Jelenleg a vállalkozásmenedzsment karon tanul.

Öccséről, Prince Michael Jackson II-ről nem sok információ van. Ő Michael Jackson legkisebb gyermeke, akit a popsztár annak idején kilógatott egy berlini hotel erkélyéről. Már 14 éves. Korábbi nevét, ami a Blanket volt, már Bigire változtatta. 

Féltékenységből sokszor csúfolták és bántottak az iskolában. Egyszer egy Bosszúállók-pólóban ment edzeni, így nem túl vad elképzelés, hogy legalább annyira szereti a képregényeket és a szuperhősös dolgokat, mint amennyire az apja is szerette azokat. Jelenleg karatézni tanul.

(LA Times, The Sun, TMZ, Daily Mail, Rolling Stone)