Már csak július 16, illetve 17-ig kell kibekkelnie a rajongóknak, akkor érkezik ugyanis az HBO eszetlenül sikeres fantasy sorozatának legújabb évada. Igaz, hogy idén csak hét rész lesz, de azok az eddig megszokottakhoz képest hosszabbak lesznek. Viszont az utolsó évadra lehet, hogy még többet kell várni, mert nem kizárt, hogy csak 2019-re lesz kész a befejező hat rész. Sebaj, legalább lesz testvérsorozat, de egyelőre maradjunk a jelennél.

A legfrissebb előzetest itt tudja megnézni, a szereplőkről kiderült vicces dolgokat itt tudja elolvasni, itt pedig a sorozat összes halála van összeszedve. De most jöjjön pár konkrétum a 7. évad első három részéről, mivel ezeknek az epizódoknak már lehet tudni a címét, sőt, a rövid tartalmát is.

s07e01: Dragonstone - Sárkánykő

Havas Jon megszervezi Észak védelmét. Daenerys hazatér. Cersei próbálja kiegyenlíteni az erőviszonyokat.

Lehet találgatni, hogy ezek a kurta mondatok mit is takarnak. Daenerys hazatérése elég egyértelmű utalás Westerosra, Jon valakivel, talán pont Daenerysszel fog szövetségre lépni? Majd kiderül. Illetve az sem teljesen tiszta, hogy Cersei hogyan, miként és kivel próbálja kiegyenlíteni az erőviszonyokat. Vannak találgatások, hogy Euron Greyjoy-jal áll össze.

s07e02: Stormborn - Viharban született

Daeneryshez váratlan vendég érkezik. Havas Jon egy lázadással kénytelen szembenézni. Tyrion Westeros elfoglalását tervezgeti.

Ez elég ködös. az a bizonyos váratlan vendég, bárki lehet. Az is lehet, hogy Havas Jon maga vagy Melisandre vagy akárki. A "váratlan vendégek" száma elég nagy, ami Daenerys kapcsán szóba jöhet. Ami Havas Jont és a lázadást illeti, elég durva lenne, ha megint ellene lázadnának fel, de ebben a világban semmi sem lehetetlen. Tyrion tervezgetése elég egyértelmű, az meg majd kiderül, miként is gondolja, hogy Cersei elól kirúgja a Vastrónt.

s07e03: The Queen's Justice - A királynő igazsága

Daenerys tárgyalást tart. Cersei viszonoz egy ajándékot. Jaime tanul a hibájából.

Az, hogy A Sárkányok Anyja miről tarthat tárgyalást, azt így nehéz megmondani, de nem kizárt, hogy Tyrion Westeros visszafoglalásával kapcsolatos terveivel kapcsolatos. Cersei ajándékával kapcsolatban inkább az olvasókra bíznánk a találgatást. Azt viszont készpénznek veheti mindenki, hogy Jaime abból a hibájából tanul, hogy így hagyta Cerseit trónra kerülni, hogy miatta meghalt a fiuk, és így tovább. Ha ezek után nem lesz valami fordulat kettejük kapcsolatában, akkor soha.

További jó spekulálást! 

(Huffington Post)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem bírja már Trónok harca nélkül? Itt van pár infó az új évadról

Most eláruljuk, hogy miről szól majd az új évad első három része.

40 · Jul 10, 2017 10:06am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments