Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel vádolják, és a Blikk azt írja, hogy a 48 éves színész maga kereste meg őket, hogy megosszon néhány gondolatot az üggyel kapcsolatban. Árpa elismeri, hogy használt kábítószert, de tagadja, hogy bármikor kereskedett volna ilyen anyagokkal, viszont rájött, miből gondolhatja a rendőrség, hogy ő dílerkedett volna:

Kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt: „én látom el az egész hazai celebvilágot droggal”. Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet.

Árpa azt mondja, hogy bár ártatlan, ezek után biztos benne, hogy vádat fognak emelni ellene, pedig az eljárás már így is igen megviselte őt és családját:

A barátnőmet, Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után. A lányomnak, Amirának is el kellett magyaráznom, hogy miért voltak nálam rendőrök, miért kutatták át mindent, és hogy legyen nyugodt, én ártatlan vagyok.

Ezen kívül hazai hírességekkel kapcsolatban a következő hírekkel tudjuk még önt ellátni a hosszú hétvége hátralevő részére:

  • Még egy híresség, aki ételfutárnak állt a járvány miatt: Bebe a Back II Black című együttesből egy étterem főztjét szállítja ki a Blikknek adott interjú szerint.
  • Bár szakított Hódi Pamela influenszer és Tóth Bence futballista, a Bors úgy tudja, hogy ők ketten továbbra is találkozgatnak, szóval nem kizárt, hogy ki fognak békülni.
  • Az sem kizárt, hogy elhalasztják Majoros Péter és Hajnalka június végére tervezett esküvőjét, mondja a Majka néven ismert híresség a Blikknek. Az ok természetesen a koronavírus-járvány.
  • Varga Viktor a Borsnak panaszkodott arról, hogy egy szomszédja ellehetetleníti az életét a társasházban, ahol lakik. A kellemetlenkedő szomszéd folyton kihívja a rendőröket, illetve legutóbb tojással dobálta meg a zenész autóját.
  • És ha szeretne egy hosszú interjút olvasni arról, hogy Sváby András milyen nagy örömmel állt vissza a munkahelyre bejárva történő dolgozásra, akkor szintén a Blikkhez kattintson át!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Árpa Attila szerint az exe jelentette fel őt drogdílerkedésért

Volt szerelme a szakítás után megígérte, hogy pokollá teszi a színész életét, és ez sikerült is, Árpa mostani párja a neurológiára jutott. Hírek.

17 · May 30, 2020 11:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments