Emlékszik még az egykoron a TV2-n futó Összezárva Friderikusszal című műsorra? Ezt éleszti most újjá Hajdú Péter, a műsor korábbi változatának producere. Miután a jogokat illetően a TV2-nek és a Life TV-nek sikerült megállapodnia, szeptemberben indul újra a műsor, Összezárva Hajdú Péterrel címmel, írta a Bors.

Hajdú Péternek két éve nem volt műsora, és bár eddig nem is törte magát, hogy szerezzen magának egyet, úgy gondolta, ezt a műsort elvállalja, noha tudja, hogy valószínűleg össze fogják hasonlítani Friderikusz Sándorral. 

Bár nem volt szép az elválásunk – a sajtóból a műsorkezdés előtt két nappal értesültem arról, hogy Sándor felmondott – mégis azt gondolom, korrekt kapcsolatunk maradt, s számomra ő az örök ikon, akit sosem tudnék és nem is akarok utánozni. Belőle egy van! De belőlem is.

Hajdú annyiban értelmezi át a műsort, hogy még Friderikusz nem igazán beszélt magánéletéről, Hajdú, ha vendégei kérdéseket tesznek fel neki, nem fogja válasz nélkül hagyni őket. Az Összezárva első vendége már meg is van, a Life TV-n nemrég műsort kapó Demcsák Zsuzsa lesz a szerencsés, aki együtt tölthet egy éjszakát Hajdúval.

Ha én Demcsák Zsuzsit a válásáról faggatom, és ő visszakérdez, nem fogom kikerülni a válaszadást elvált férfiként. Ez tényleg egy ilyen „gyere fel, igyunk egyet, és beszélgessünk” érzésű műsor, kötöttségek nélkül.

A műsor első évada 10 részből áll majd, ahová olyan ismert embereket hívtak meg, akiket Hajdú személyesen és jól ismer.