horoszkóp

Szétszurkálta gyilkosa M. Vivien testét

2016.03.11. 09:01

Bár a bulvárlapok pénteken arról írtak, hogy a 20 éves lányt megfojtotta gyilkosa, a Velvet megbízható forrásból úgy értesült: M. Vivien testét több mint tízszer szúrta meg egy késsel. A Pest Megyei Főügyészség közben közölte, hogy indítványt tett K. Bálint előzetes letartóztatására.

A fiút a rendőrség március 8-án, kedden este vette őrizetbe, és úgy tudjuk először személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsították. Bár először megpróbálta félrevezetni a rendőröket, de végül ráterelődött a gyanú.

Azt, hogy K. Bálint miért ölhetett, még mindig vizsgálják. A gyilkosságnak talán ahhoz lehet köze, hogy a fiú odavolt a lányért; több szerelmes üzenetet találtak a mobiljában, amit M. Viviennek írt. A rendőrség ugyancsak vizsgálja, hogy K. Bálint a bűncselekmény előtt fogyasztott-e drogot vagy alkoholt.

3
Fotó: Facebook

A Pesti Megyei Főügyészség pénteken közölte, hogy indítvány tett K. Bálint előzetes letartóztatására. A közlemény szerint a két fiatal még az általános iskolából ismerte egymást, februártól pedig több üzenetet váltottak egy közösségi oldalon.

2016. március 4-én este a fiatal lány a barátaival egy, a Népligetnél található klubban szórakozott. Már hajnal volt, amikor telefonon találkozót beszéltek meg a gyanúsítottal, ezért a férfi gépkocsival elment a Népligethez, ahonnan Kakucsra indultak. A férfi a falu közeli erdőben megállította a gépkocsit. Elővett egy vadásztőrt és azzal többször megszúrta a sértettet, aki a szúrások következtében a helyszínen életét vesztette. Ezt követően lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal letakarta. A kést, a sértett táskáját a közeli patakba dobta, majd hazament. A férfit a lány eltűnése miatt eljárást indító Dabasi Rendőrkapitányság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói bravúros és profi munkával három napon belül azonosították és elfogták. Mivel okkal lehet tartani attól, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi a nyomozás során megszökne, a Pest Megyei Főügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását

– fogalmaztak a közleményben.

Mint arról beszámoltunk, M. Viviennek március 5-én hajnalban a Népligetnél veszett nyoma. K. Bálintot már szerdán délután kivitték a rendőrök Inárcsra, de a lány holttestét csak csütörtök hajnalban találták meg Dabas külterületén. Az emberöléssel gyanúsított fiatal kihallgatása során beismerte tettét.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hajóutak

Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.