Magda kérte, hogy reagáljanak a férfiak. Hát én reagálok, ezen ne múljon” – Fabríció álnévvel közlünk most egy újabb olyan levelet, ami a múlt hétvége egyik posztjára reagál. Amint azt a bevezető is sejteti, Fabríció nem fogta vissza magát, hanem megmondta a dolgokat úgy, ahogy azok a tapasztalatai szerint vannak.

Ez itt a Randiblog Inbox

A Randiblognak ebben a posztsorozatában olvasóink névtelenül, e-mailben beküldött leveleit közöljük, minimális változtatással, tartalmi ellenőrzés nélkül. Ezeket tehát nem a Velvet szerkesztősége írja. Ha bármilyen kérdése maradt, kattintson ide!

Azt mondja, Magda csak magát okolhatja mindenért, és Magda becsületére legyen mondva, hogy egy szóval nem írta, hogy mást hibáztatna vagy hogy nem ismerné el a felelősségét, illetve hogy azt szeretné, hogy áldozatnak vagy hősnőnek gondoljuk. Egyszerűen csak leírta, hogy élete nagy szerelme hogyan viselkedik ebben a kapcsolatban, amiért annyit küzdöttek. Olvassa el, Fabríció hogyan látja ezt a kérdést, illetve a nőket, aztán írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére, tegye hozzá saját tapasztalatait és történetét!

Elsősorban azt mondanám, hogy a története sem nem meglepő, se nem katartikus és legfőképpen nem érdemes arra, hogy sajnáljuk a hősnőt.

Ezer és egy ilyen történet van, hogy a nő a szociopata, bunkó paraszt után futkos és csapot-papot otthagy, ha „őfelsége” egyet füttyent. Utána meg csodálkozik, hogy nem egyenlő a párkapcsolatban.

Hölgyeim! Komolyan ennyire nincs rálátásotok, hogy mit műveltek? Ha kiskutyaként rohantok a „herceg” csettintésére, akkor azzal be is áraztátok magatokat nála. Olcsóbb, mint a fizetős és lehet ugráltatni.

Majd én megjavítom a rosszfiút!

– ez a női nem egyik legnagyobb marhasága, amihez időtlen idők óta ragaszkodik, de még senkinek sem sikerült. Nem is fog, mert aki nem becsüli magát, azt a másik sem fogja. Pláne nem az ilyen szociopata szoknyavadászok, akik örömmel használják ki az EQ-hiányos nőket.

A vége mindig ugyanaz. A többször is eldobott nő nem tart önvizsgálatot és nem látja saját magát, mint a baj okozóját. Ezt egészen addig eljátszhatja, amíg ér valamit a húspiacon. Utána marad két opció. Megelégszik valami szerencsétlennel, akinek még így is megfelel. Vagy vesz 2-3 macskát és blogot ír a mocskos férfiakról.

Írhatnám, hogy eközben a normális férfiakat meg lenézik ezek a nagyon okos nők és brühühű, de az az igazság, hogy én pl. pont meguntam ezt az egész dedós női játékot, és mára már ott tartok, hogy szarok az egészre. Inkább magamra költöm a fizetésem és csak röhögök az újabb áldozatokon.”

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Olcsóbb, mint a fizetős, és lehet ugráltatni

„Inkább magamra költöm a fizetésem, és csak röhögök az újabb áldozatokon” – férfiolvasónk levonta a következtetéseket a nőkkel kapcsolatban.

183 · Jul 30, 2017 03:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments