Persze ízlések és pofonok, de azért az interneten található kommentek és szavazások alapján összegyűjtöttük azokat a pornószínésznőket, akiket a legvisszataszítóbbnak talál a célközönség. A Geronazzo Mariává szabdalt Aletta Ocean vagy a maszkulin Syd Blakovich ön szerint a legcsúnyább közülük? De szavazhat a többire is. 5 pontot adjon annak, aki még zacskóval a fején se kellene, 1-et pedig annak, akit nagy duzzogva bevállalna.

1. Angelina Valentine

Az 1986-os születésű pornószínésznő 2007-ben debütált a pornóiparban, és akkoriban még ki is nézett valahogy. Pár év alatt viszont szinte a felismerhetetlenségig torzította magát a plasztikai sebészet által. Mindezek ellenére Valentine az AVN nagy kedvence  számos díjat bezsebelt, sőt, a mélytorok egyik nagy királynőjeként tartják számon. A pornós különlegessége még az, hogy a kamerák előtt bevállalta a transzszexuális Kimber Jamest is.

2. Geronazzo Maria

Egy szép tavaszi napon, 2008 májusában jött el az a nap, amikor egész Magyarország elborzadt: a Nagyszájú nő pornófilm-forgatásra adta a fejét. Geronazzo Mariát akkor kilenc férfi dolgozta meg a kamerák előtt – azért csak kilenc, mert a tizedik megfutamodott a látványtól. A Hajdú Péter által leszörnyezett asszony 34 éves korában kezdte átszabatni magát, melleit, száját csináltatta meg, illetve volt egy teljes arckihúzása. Nincs önértékelési zavara – hangoztatja folyamatosan.

3. Mandy Bright

Majka férfias kinézetű excsaja 2001-ben, 22 évesen debütált a Christoph Clark's Beautiful Girls 4. című filmben, és három évvel később már meg is nyerte a legjobb külföldi előadónak járó díjat a AVN Awardon (ezzel egyébként Michelle Wild-ot győzte le). A pornós az igazi hardcore filmekben utazik, de láthatjuk szado-mazo, fétis és a bizarr műfajban is. Kínoz, pisil és tűri az öklözést, ha a szükség úgy hozza.

4. Kelly Lennox

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy Kelemen Anna ismét pornózik, de mindenki legnagyobb megdöbbenésére egy leharcolt arcú és testű nő szerepelt a várva várt pornófilmben. „Le kellett volna fogynia, leadnia azt a tíz kilót, és mint egy bomba csaj bevágódni ebbe a bizniszbe” – nyilatkozta akkor a Velvetnek Kelemen egyik partnere, Choky Ice. „Mert külföldön nem tudják, ki az a Kelemen Anna, de Magyarországon tudják. Itthon azt fogják mondani, hogy apám, de elhízott ez a nő, és ebben látja a jövőjét? Ez a gond. Én a szemébe is elmondtam, hogy az ő helyében nem jöttem volna filmezni, hanem vártam volna, míg összeszedem magam. Várnia kellett volna addig, míg tényleg Kelemen Anna lesz” – tette hozzá Európa egyik legjobb pornósa.

5. Aletta Ocean

Angelina Valentine-hoz hasonlóan Aletta Ocean is hihetetlen változásokon ment keresztül az elmúlt évek folyamán. Miután először szabadult ki a plasztikai sebészetről, Angelina Jolie hasonmásaként emlegették, ám a helyzet végül annyira eldurvult, hogy már Geronazzo Maria utódjaként tartják számon.

6. Houston

A világ egyik leggazdagabb pornósa azzal írta be magát a történelembe, hogy 1999-ben állítólag 620 pasival szexelt szünet nélkül. Az agyonplasztikázott pornós mindemellett egyszer úgy tett szert tízezer dollárra, hogy a vaginaplasztika folyamán eltávolított szeméremajak-darabkáját elárverezte.

7. Syd Blakovich

Inkább egy elnőiesedett férfihoz, mint egy férfias nőhöz hasonlít Syd Blakovich, aki a fétis-leszbikus filmek egyik legnépszerűbb alakja. A maszkulin kinézetű pornós is a kőkemény pornó folyamatos szereplője, műveiben pisi, kötözés és a korbács kapja a legfontosabb szerepet.