Korhatár

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról

2011. június 5., vasárnap 21:47
A nők orgazmus zavara értelemszerűen kihat a pasikra is, akik akkor tesznek a legjobban, ha elkerülik, hogy tovább frusztrálják a nőt. A férfiak azonban a sorozatos sikertelenséget kudarcnak élik meg, saját férfiasságuk csorbulhat amiatt, hogy úgy érzik, nem tudják a csúcsra juttatni nőjüket. Pedig előfordul, hogy a nőnek orgazmus nélkül olykor élvezetesebb a szex. A Velvetnek a szakember elmondta, az izgalom hiánya súlyosabb tünet, mint az orgazmus hiánya.

Számtalan oka és változata van a nők orgazmuszavarának, a megfelelő partner azonban rengeteg gátat oldhat fel és teheti élvezetessé a közös szexet. A férfiaknál bejáratott és jól működő dolog az orgazmus, sokkal ritkább esetekben fordul elő ezzel probléma, mint a nőknél. Mit tehet egy férfi, ha a nőnek nincs orgazmusa?

A nőnek ma már nem csak joga van az orgazmushoz, de kötelező átélnie, akkor is, ha az nem megy. Van, hogy megvan a hangulat, a libidó és bizsergető is minden, ami történik, csak a vége, a nagy robbanás hányzik. Pedig előfordul, hogy a nőnek jó orgazmus nélkül is a szex.

A pasik zöme a saját hibájaként éli meg a nő orgazmus-hiányát

er250

"A szex nem egyenlő az orgazmussal a nőnél" – mondta a Velvetnek Bede Zsuzsa szexológus. Hozzátette, a férfi akkor tesz a legjobban, ha nem erősíti a nőben a gátlásokat. "A férfi fejében él egy idea, egy tudás, vagy hallott valami technikáról, amiről úgy véli, az a jó. Ez tapasztalatokra is épülhet, hogy mi volt a jó, mi vált be az előző partnereknél. Azonban annál frusztrálóbbat, minthogy valaki azt mondja a nőnek, másnál ez már bevált, nem is lehet elképzelni, ezekkel lehet erősíteni a gátakat. Egy nőnél előfordul, hogy ha izgalmas, jó a hangulat, egy orgazmus nélküli szex élvezetesebb számára, mint orgazmussal" – jegyezte meg a szakember. "Az a férfi, aki nyitott, jó viszonyban van a saját szexualitásával, saját magával, élvezi, ha a nő használja a saját kezét szex közben. Csak a nagyon hiú férfiak tolják el a nő kezét, ilyenkor még jobban kiütközik a különbség, hogy te tudod, én meg nem. Azt éli meg, hogy ügyetlenebb" – nyilatkozta a szexológus.

Az a férfi, aki rendben van magával, élvezi, ha a nő szex közben magához nyúl, és nem csinál ebből gondot. Azonban a sikertelenség, hogy a nőnek nincs orgazmusa, a férfiasság kudarcaként élheti meg a férfi. Gyakori probléma, hogy az egész orgazmus-para tudatos elvárássá kezd alakulni, és már a férfit is frusztálja. Ha már az indulatok és a sikertelenség odáig fajul, hogy valaki azt mondja a párjának, fedezd fel a tested, aztán majd mondd el, mi a jó, csak növeli a gátat kettejük között. Ezektől még gátlásosabbá válhat a nő, még kevésbé meri majd magát elfogadni. "Az a jó, ha valaki természetesesn tudja azt kezelni és nem elvárásként éli meg, hogy kötelező átélni az orgazmust" – mondta a szakember.

Az izgalom hiánya súlyosabb tünet, mint az, hogy nincs orgazmus

A huszadik század legnagyobb szexszimbóluma, Marilyn Monroe orgazmus nélkül élte le az életét, és nincs ezzel egyedül. Az évekkel ezelőtt napvilágra került hangfelvételből kiderült, Marilyn Monroe agya gátolta, hogy megélje az örömöt, pszichológusa szerint egyfajta önbüntetésként.

Számtalan nő él házasságban, párkapcsolatban évekig úgy, hogy nincs orgazmusa. Azok a nők, akik vaginizmusban szenvednek, azaz mindenfajta behatolási kísérletre görcsösen összehúzódik az altestük, és nem fogadnak be semmit, képesek akár évekig szüzen élni egy házasságban. "Az anorgazmia, illetve a szexuális izgalom hiányának a kérdése két külön dolog. Szakmailag a frigid kifejezést nem használjuk, azoknál a nőknél beszélhetünk orgazmus-zavarról, akiknek az izgalmi reakció képessége zavart, hivatalosan úgy mondjuk, hogy válaszkészség-hiánya van jelen. Ha nincs izgalom, teljesen logikus, hogy nincs orgazmusa, mitől lenne. Az izgalom hiánya sokal súlyosabb és rosszabb tünet, mint az, ha valakinek épp nincs orgazmusa" – nyilatkozta Bede Zsuzsanna szexológus a Velvetnek.

Nem a vágy hajtja a nőt az ágyba, hanem a motiváció, hogy sosem volt orgazmusa

Azoknál a nőknél, akik élvezik mindazt, amit csinálnak, csak a nagy bumm hiányzik a végéről, tulajdonképpen arról van szó, hogy valami miatt nem tudnak átbillenni a csúcs szintjére. E mögött állhat a kontrollvesztéstől való félelem is, hiszen pont' attól igazán élvezetes a szex, ha megvan az elvesztem a fejem hangulat. Azt azért tegyük hozzá, hogy nagy valószínűséggel nem épp egy röpke, egyéjszakának se nevezhető, alkalmi vécés szexjelenetben fog mindez kiteljesedni. Sok nő, aki ebben a cipőben jár, úgy próbál meg kiutat találni, hogy minél több mindenkivel lefekszik, azzal a gondolattal, hogy majd a következő partner lesz az, akivel átélheti az orgazmust. Ilyenkor nem a vágy hajtja az ágyba a nőt, hanem a motiváció, hogy sosem volt orgazmusa, na majd most.

000-Mvd1572029

Azokon azonban, akik neveltetés vagy más egyéb okok miatt nem nyúltak soha magukhoz, nem maszturbáltak soha, a nyitottság sokat segíthet. "Nem lehetetlen, hogy a saját testén keresztül ismerje meg az érzést. Előfordul, hogy valakinél az önörömszerzés kimaradt valamiért, ha nyitottabb, nem lehetetlen, hogy a saját testén keresztül ez menni fog" – mondta a szakember.

Ha feszítő a probléma, célszerű szakemberhez fordulni

Azok, akik az orgazmushiányt gondnak élik meg, jobb, ha minél hamarabb szakemberhez fordulnak, ugyanis minél tovább halogatják, annál több kudarcot élhetnek meg. Ha ez a probléma annyira feszítő, hogy a hangulatra és a kapcsolatra rányomja a bélyegét, ha például két éve nincs szex, akkor mindenképpen szakemberre van szükség. Terápiás helyzetben a nőben és a férfiben egyaránt lévő gátakat, neveltetetést, tapasztalatokat oldják fel a szakemberek. Akkor is célszerű tanácsot kérni, ha a szex minősége, gyakorisága, vagy annak intim hangulatában változás történt, amit akár hónapokig nem tudnak megoldani a párok.

Ha azonban a férfi ügyes, képes felfedezni aktuális nője testét, és igyekszik nem azt hinni, hogy a jó szex minősítése abban mérhető, hány orgazmusa van a nőnek – persze ha nincs vaginizmusa a partnerének –, elkerülhető a frusztráció.

Hozzászólások

 • 2011.06.06 08:57:10sir fanyuly

  nina: azért tudod, mert volt már részed benne...gondolom:)


  cicakaki: értelmezési problémákkal küzdesz...többek között a szövegértelmezés is kihívás sajnos:(
  senki nem a szexuális együttlét intenzitásáról, vagy módjáról beszélt, embere válogatja kinek mi jön be, mi tudja a csúcsra juttatni, sőőőt, kapaszkodj meg, még a pároknál is gyakran előfordul hogy mikor milyen hangulata van a 2 (!!!) embernek, lehet olyan amit te írtál (bár a baszás szó többnyire egymást szerető és tisztelő partnereknél ritkán jön szóba..) meg lehet nagyon érzéki együttlét is

 • 2011.06.06 09:04:01sir fanyuly

  cicakaki: el is jutottunk a fajtád utolsó "érveléséig", biztos attól férfi a férfi mert soviniszta...:D oké.
  gondolom ezzel ki is merűlt az összes férfias attitűdöd.

 • 2011.06.06 09:04:07Doubledecker

  cicakaki

  Keményen csapatod ma reggel.

 • 2011.06.06 09:09:54Doubledecker

  "Kár hogy lassan mennem kell mert tízre már jön a minőségellenőr mintavételezni a kékeresből :D"

  Lesznek egy páran akik krokodil könnyeket hullatnak majd útánad.

  Nem tagadom van létjogosultsága a kemény férfias fellépésnek, de jobb a lovon ülni, mint átesni rajta.

 • 2011.06.06 09:11:32fallenxt

  cicakaki=fika... fika=karcsú... karcsú= kevés
  Már értem hogy miért értelmezed a dolgokat akképpen ahogy. Szeretném sajnálatomat kifejezni feléd.

  "Nekrofil állat, ne itt reklámozd hogy vizihullákat baszol!"

  Ehhez annyi kommentem lenne, hogy egészséges férfi fejében ez a gondolat fel sem merül. Hacsak nem kicsit degenerált és a benne lévő szorongásokat vizihullákon éli ki. Annyit azért ezzel kapcsolatban még megjegyeznék nem sok a feedback egy vizihullától :D próbáld igazi élő nőkkel a dolgot lehet 1x eljutsz a férfi szintre is .
  Továbbá "baszni" az állatok szoktak.

 • 2011.06.06 09:15:35pimpusek

  Csak én érzek itt egy csöppnyi paranoiát is?

 • 2011.06.06 09:18:26Doubledecker

  pimpusek

  Nem tudni mire gondolsz, de a válasz nyilvánvalóan igen.

  JNó lenne különben, ha télnyleg lehetne a cikkről érdemben beszélni, mondjuk nem sok olyan információ van benne,a miről értelmes, érző felnőtt emberek ne tudnának.

 • 2011.06.06 09:24:23pimpusek

  Én mondjuk csak a 9:07:32-kor írt hozzászólás elejére gondoltam...
  Amúgy valóban: sok info nincs a cikkben.

 • 2011.06.06 09:27:59pimpusek

  Tévedtem. Nem csöppnyi.

 • 2011.06.06 09:29:14fallenxt

  Fetrengek a röhögéstől ... humorod az van :D

 • 2011.06.06 09:30:44fallenxt

  40 évesen azért elég gáz lenne ha most váltottam volna élő nőkre.. bár a hullamosóban kevés az élő ember :DD:DD

 • 2011.06.06 09:32:04Nina Skye

  99-os talalati arany nyuly, halistennek:)

 • 2011.06.06 09:35:14Doubledecker

  cicakaki

  Visont mi nem csalódtunk benned.

  Hoztad a kis kretán genyedék troll formát.

  Siess vissza, nagy szükség van az értelmes hozzászolásaidra.

 • 2011.06.06 09:38:24Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  1. minden feminista nevében elhatárolódom a cikktől, és a kommentektől.

  2. a vitapartnernek nem kívánunk a valagába egy talicska aprómajmot, és kancigányt sem, mert a NEMI ERŐSZAK egy brutális bűncselekmény, amit senki nem érdemel meg.

  3. a vitapartnernek nem kívánjuk, hogy az anyja-lánya-nővére legyen megtoszva egy talicska aprómajom, vagy nagyfaszú néger által, mert a NEMI ERŐSZAK egy brutális bűncselekmény, amit senki nem érdemel meg, főleg nem a rokona hülyeségéért.

  4. a nők azért szexelnek, hogy orgazmusuk legyen, és nem lárpúrlár a szex kedvéért. az orgazmust el nem érő nők nem hiába nem akarnak kefélni. minek, ha nekik nem jó? azért, hogy valaki más kedvéért fel kelljen tetetni egy spirált? vagy kapkodni tablettát?

  5. sokkal nagyobb lenne az orgazmusképes nők aránya, ha:
  -a nők 20% első szexuális élményét nem a pedofil nagybácsival, vagy az őt megerőszakoló apucival szerezné
  -ha a nők nagy része nem egy pornón nevelkedett hímsoviniszta hülyegyerekkel szerezné a szexuális tapasztalatait
  -ha lánygyerekeket bátorítanák arra, hogy otthon, egyedül, mindenféle kockázattól mentesen megismerjék a testüket
  -ha nem lenne társadalmi nyomás a nők felé, hogy kizárólag akkor érnek valamit, ha van bennük egy farok, vagy egy gyerek, de kizárólag a házasság által megszentesített verzióban
  -a fiúk pedig nem a pornóból szereznék az első szexuális tapasztalataikat.

 • 2011.06.06 09:38:57Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  6. és valóban el kell ismerni, hogy manapság a szuperjó pornó alkotásoknak köszönhetően (és annak, hogy a patrarchális férfimodellek iszonyú nagy terhet rónak a férfiak pszichéjére) a férfiak is egyre frusztráltabbak. látják a pornó mintát, hogy ettől egy "igazi" nőnek kvázi folyamatosan ordítania kellene az élvezettől, de basszameg, ez a rühes kurva alattam nem úgy működik, mint amit a képernyőn láttam... hogy lehet ez? naná, hogy frusztrált lesz, és fingja sincs, hogy mit is kéne igazából csinálni.

  7. a szex jó. csináljátok biztonságosan, közös beleegyezéssel, és ne szorítkozzatok kizárólag a misszionáriuspózokra, vagy a pornóban látottakra. és mindkét félnek legyen orgazmusa.

 • 2011.06.06 09:42:11Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  ja, és a vitapartnernek azt sem kívánjuk, hogy egy rakás buzi tolja seggbe, mert attól, hogy valaki meleg, nem lesz automatikusan nemi erőszak elkövető, vagy pedofil, másrészt az azonos nemű nemi erőszak is ugyanolyan súlyos és traumatikus bűncselekmény, mint a heteroszexuális, harmadrészt pedig azért, mert az azonos nemű nemi erőszakokat jéééé!!! nahát!!! heteroszexuális férfiak szokták elkövetni heteroszexuális férfiak (fiúk) ellen, tehát ennek semmi köze nincs a melegekhez.

 • 2011.06.06 09:44:56Doubledecker

  Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  Faszért látod ezt a kérdést mindig ilyen sötéten?????

  Szerfencsére a helyzet nem annyira rossz, mint amennyire annak néz ki.

  Remélem, hogy a felnövelvő generációknak egyre könnyebb és könnyebb lesz.

  A pornót értelmes emebr úgysem tekinti egy valós szeretkezés másának. Amúgy nem tudom minek lehet tekinteni, de mostanában már én is egyre jobban undorodom tőle, alig látni olyat, amibine legalább ellehet hinni, hogy a np talán élvezné.

  Nagyon kellene a népeknek ahz értelmes felvilágosítás.

 • 2011.06.06 09:46:15MEDVE1978

  Hát szeretkezéseknél én kézzel is besegítek, előtte és rengetegszer közben is. Ha a kedvesemnek nem sikerült elmennie, amikor én már eldurrantam, akkor utána is szoktam "simogatni", hogy neki is meglegyen az öröme.
  Eddig panasz nem volt... Nekem kicsit furcsa lenne, ha a partnerem közben izgatná magát, mert valahogy tényleg az volna az érzésem, hogy akkor én minek vagyok ott...

  A legutóbbi szakcikk, amit olvastam, azt írta, hogy nincsen vaginális vagy clitorális orgazmus, csak utóbbi létezik. Amit eddig vaginális orgazmusnak hittek, az a csiklóhoz jutó áttett ingereknek köszönhető.
  Innentől kezdve a szex egyik fő része a nő csiklójának izgatása, mivel ez adja a fő intenzitást. Ha egy csaj közben magához nyúl, akkor a férfi minek van ott, a lány lényegében maszturbál, mert az a domináns inger.

 • 2011.06.06 09:51:26Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  2011.06.06 09:44:56Doubledecker

  szakmai ártalom.

 • 2011.06.06 09:53:06sweeney todd

  MEDVE1978
  "Ha egy csaj közben magához nyúl, akkor a férfi minek van ott, a lány lényegében maszturbál, mert az a domináns inger."

  nem éppen, sok nő ráSEGÍT kézzel, attól az még nem maszti, mert a döntő érzést a hüvely stimulálása adja, ez csak egy kis plussz inger, de maga a behatolás akkor a fő izgalom forrás. Ezt a férfiaknak így is kéne felfogniuk, köze nincs akkor a maszturbáláshoz.

 • 2011.06.06 10:00:28Doubledecker

  Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  Ja, ja mostmár emlékszem is "beszéltünk" már erről.

  Csak az a gond, hogy mivel neked csak rossz mintáid vannak, az nem jelenti azt, hogy ez az egész anniyra rossz lenne, szerencsére.

  Bár irtó nagy gondok vannak.

  És nem látom, hogy valaki is rendet akarna végre vágni ebben a kérdésben.

  Ami a bulvárból dől, az meg álltalában pont nem segít a nőknek.

 • 2011.06.06 10:02:36Doubledecker

  sweeney todd

  Ez így is van ezzel nincs is semmi gond. Persze mégjobb ha a férfi segít a kezével, csak nem midnen pozitúrában férni oda.

  Amúgy meg nyilván nem olyan ez, mint a maszturbáció, mivel azért érzelmi kötődés is van. Szóval nem minden csak a testiség körül forog.

 • 2011.06.06 10:12:06sweeney todd

  Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert

  "a nők azért szexelnek, hogy orgazmusuk legyen, és nem lárpúrlár a szex kedvéért."

  hát, ezzel csak kb értek egyet, párkapcsolatban a szexnek a kapcsolat megerősítése, az intimitás megélése is a célja. Jó néha orgazmus nélkül is összebújni, attól függetlenül, hogy fontos a csúcspont átélése.

 • 2011.06.06 10:21:29Doubledecker

  sweeney todd

  Mondjuk probáld megfordítani a dolgott, összebújtok a práoddal, de a végén nem mész el, pedig nagyon fel vagy izgatva.

  De az intimitás megvolt!

  Király lehet..... :D

  Fontos persze az intimitás, de szerinetm azért csak jobb ha szinte mindig jó a nőnek.

  Ha nem jó, akkor csak a partner örömére csinálná, az meg nekem nem lenne jó, igen mert egy ostoba picsigó fasz vagyok..... :D

 • 2011.06.06 10:25:53azéletértelme

  cicakaki:te egye elmebeteg söpredék legalja bunkó nulla iq selejtember vagy,takarodj innen.


  amúgy meg:

  már megint abból csinál valaki cikket,hogy a nőnek van nunija,ami semmi más mint elcsökönyösödött férfi nemiszerv,ugyanis ha csiklót nyaltok az a pénisznek felel meg kicsibe,igy ezt nyaljátok mintha pénisz lenne,ugyanaz mint a pasiké csak kicsibe,a nagy szeméremajkak meg amik kettévannak vágva semmi más,mint a pasiknál a herezacskó csak ott összevan forrva,tehát nyalogassátok csak a csajoknál a herezacskót mert tök ugyanaz anatomiailag mint a nagy szeméremajak.

 • 2011.06.06 10:26:21sweeney todd

  Doubledecker
  néha-néha, alkalomszerűen volt szó, nyilván ha annyira felizgul a másik, akkor el fog(tud) menni. Persze, hogy a legjobb dolog az orgazmus. :)

  Szerintem amúgy egy türelmes, értelmes, érzékeny, figyelmes, nyitott férfi megtalálja az utat a kevésbé tapasztalt nőknél is, ha azt a nő is akarja, és hajlandó kísérletezni.

 • 2011.06.06 10:29:18sweeney todd

  Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és az Állatkert
  írta le a legfontosabbat:

  "ha lánygyerekeket bátorítanák arra, hogy otthon, egyedül, mindenféle kockázattól mentesen megismerjék a testüket"

  ez a női orgazmus/önismeret/testkép alapja

 • 2011.06.06 10:29:29azéletértelme

  cicakaki:te egy fasz vagy,nagyon nagyon balfasz,milyen himsovinizmus?A jó édes anyád az!Ak ia párjának mindent megad az ágyban az nem papucs és igenis a nők azokhoz vonzódnak a törődő pasikhoz,nem az olyan gyökerekhez mint te,aki csak megdugja keményen a ribancát,összeis illetek a pároddal gratulálok neki is!

 • 2011.06.06 10:29:40queensryche

  Még mindig troll-wars megy, vagy már érdemes kommenteket olvasni?

 • 2011.06.06 10:43:53nyihah

  Ez a "Jaj sosem volt orgazmusom" ökörség már egyre szánalmasabb...

  Komolyan, a földön még van olyan ember aki elhiszi és nem feminista?

 • 2011.06.06 10:46:20sweeney todd

  nyihah: ismerek olyan nőt, akinek sosem volt orgazmusa, és nem is érdekelte a doig, ez létező jelenség.

 • 2011.06.06 11:01:53azéletértelme

  cicakaki,fentebb egy komment rád vall:sokkal nagyobb lenne az orgazmusképes nők aránya, ha:
  "-ha a nők nagy része nem egy pornón nevelkedett hímsoviniszta hülyegyerekkel szerezné a szexuális tapasztalatait"

 • 2011.06.06 11:06:58az_igazi_trebitsch

  cicakaki: bár elég egyedi a hozzáállásod és a stílusod (hogy finom legyek), de ezzel a véleményeddel mélységesen egyetértek:

  "... igen kevés nő vágyik egy picsalelkű papucsra az ágyban aki minden sóhaját lesi."

  Sok évtizednyi (gyakran keserű...) tapasztalat birtokában állíthatóm, hogy ez így igaz. A nők döntő többsége az ágyban egyáltalán nem gyöngédségre, nem hangulatos szeretkezésre vágyik, hanem arra, hogy keményen, férfiasan megbasszák őket. És ez akkor is így van, ha az ellenkezőjét állítják. Az orgazmust - ha érdekli őket egyáltalán - megszerzik maguknak más módon: maszturbálva, vagy vibrátorral. A nők a gyöngédséget az élet sok területén elvárják, az ágyban azonban szinte soha.

 • 2011.06.06 11:07:34Bambano

  queensryche: kommenteket? már a posztot se volt érdemes...

 • 2011.06.06 11:09:07tomsawyer

  Tolja a franc el a kezét!
  Örülök, ha élek, bazmeg, pont arra van energiám, hogy még toligáljam a kezét, tőlem oda nyúl, ahová akar. Hozzám is lehet. Nem fogok tologatni.
  Zsuzsa néni ne fantáziáljon itt nekem, vénségére! Most kezd itt nekem szürreális lenni, amikor már fél lábbal az urnában tetszik feszíteni.

 • 2011.06.06 11:12:30tomsawyer

  Lagymatagkodni már itt, toligálva...ehh...Vénasszonyok filóznak össze-vissza.

 • 2011.06.06 11:15:24queensryche

  2011.06.06 11:07:34Bambano

  Az gyorsan megvan, de 30 hozzászólást nem rágok át, ha csak anyáznak.

 • 2011.06.06 11:29:30azéletértelme

  az_igazi_trebitsch: te is egy jó nagy fasz lehetsz ha igy gondolod,akkor baszd meg jól a barátnőd ha az jó neki,nekem volt idáig 5 barátnőm,és mind a gyengédséget a törődést akarta mert ők nők voltak nem ribancok,és ugye felkel lőket izgatni törődni velük csók meg minden,attól lesznek vizesek,ugyanis csak úgy nem rakhatod be neki ha száraz mert az fáj neki,tehát akkor ha ilyen vag akkor nagy balfasz vagy te is mint cicakaki,amúgy az ilyen paraszt gyökerekről megvan a véleményem,alja söpredék népe

 • 2011.06.06 11:37:24Epokit Drive

  "képes felfedezni aktuális nője testét" - a cikkíró kapja be az aktuális f*mat

 • 2011.06.06 11:43:23lokkoLori

  a saját statisztikám szerint a nők 1/3-a egyszerűen képtelen az orgazmusra ...
  az első ilyen lány komoly önértékelési zavarokat okozott nálam, majd ismerve a csaj későbbi életútját (más se bírt vele), és közben én is megismerkedtem a csajok maradék 2/3-ával, rá kellett jönnöm, hogy a hiba nem az én készülékemben volt.

  most már nem zavar ha olyan nővel köt össze a sors, aki nem éri el az orgazmust, mivel tudom nem az én hibám ... de ettől még némileg demotiváló ez a jelenség

 • 2011.06.06 11:45:46lokkoLori

  de van egy rosszabb típusa az orgazmust el nem érő nőknek ... azok akik hajlandóak azt szimulálni, na az a űber gáz, és a női orgazmusmánia talán legelkorcsosultabb jelensége

 • 2011.06.06 11:45:48tomsawyer

  "attól lesznek vizesek"
  Kész.
  Ezt könyörgöm hadd használhassam fel!
  "Bevizesedsz anyám, akkor lesz neked jó világ!"
  Csuhajja.

 • 2011.06.06 11:51:55queensryche

  Nem akartam lecsapni, túl magas labda :P

 • 2011.06.06 12:28:07Sentа

  aszta... bevallom, en most kicsit bevizesedtem, leven, h bepicuztam a rohogestol. :-D

 • 2011.06.06 12:28:22Szumátriai Patkánymajom

  Kéne egy nick

  Már mondtam a múltkor is, hogy húzz innen!!!
  Rontod a netet!!!

 • 2011.06.06 12:44:20(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 08:33:11cicakaki

  1. Az én itteni nevem (C) Wernherr von Braun, akire utal, arról neked fogalmad sincs, büdös macskapöcs

  2. A te neved viszont az önként vállalt macskaszar, ami jól mutatja, milyen tévutak léteznek a Homo sapiens egyedfejlődésében

  3. Hogy egy nudlihuzogató recskabajnok vagy a net melegoldalain, az simán lejön a ratyi szövegedből

  4. Az is nyilvánvaló, hogy nőben még nem járt a nagyítóval is 3 centis macskapöcsöd

  5. Aki ilyen szánalmas buzi, mint te, az recskázzon csöndben a monitor előtt és ne szóljon bele férfiak és nők eszmecseréjébe.

 • 2011.06.06 12:45:03Oleg Gontar

  Mi a halal fasza ez a "vaginizmus" ?

 • 2011.06.06 12:51:08zanzibar

  Lehet, hogy nekem van szövegértési problémám, de a cikket én úgy értelmeztem, hogy a jó szeretkezés nem jár feltétlenül a nő orgazmusával, és hogy nem görcsölni kell ezen (sem a férfinak, sem a nőnek), hanem kellemesen és lazán venni a dolgot, és előbb-utóbb összejön a nő orgazmusa is. Nem gondolom, hogy egy ilyen állásponton trollkodni kéne.És nem gondolom, hogy a szeretkezést egytől tízig kéne pontozni, és egy kapcsolat folytatása feltételévé tenni annak minőségét. Nem hiszem, hogy jó úgy élni, hogy az első szex a vizsga. A második pótvizsga, azt ha az sem jó teljesen, akkor adieu. A cikk kb. arról szólt számomra, hogy a teljesítményelvű hozzáállás szinte garancia a rossz szexre. Persze lehet, h. megbuknék az éretségin, mert nem volt OK a szövegértésem.

 • 2011.06.06 12:53:25tíz deka párizsi

  ezekkel a kommentekkel nőként mélységesen egyetértek, és ajánlom minden babusgatós cicafiúnak megfontolásra. és nem csak saját tapasztalat alapján mondom:

  ""... igen kevés nő vágyik egy picsalelkű papucsra az ágyban aki minden sóhaját lesi."

  Sok évtizednyi (gyakran keserű...) tapasztalat birtokában állíthatóm, hogy ez így igaz. A nők döntő többsége az ágyban egyáltalán nem gyöngédségre, nem hangulatos szeretkezésre vágyik, hanem arra, hogy keményen, férfiasan megbasszák őket. "

  mondjuk nyilván nem minden nő egyforma, de akkor is.

 • 2011.06.06 12:56:35(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 11:06:58az_igazi_trebitsch

  Hozzád képest egy esőerdőbeli gyapjas fejű fúvócsöves kakaduvadász irodalmi szalonokban fellépő sokkötetes ünnepelt esszészerző.

  Valaki elmagyarázhatná nekem, ha már úgyis az orgazmus a téma, mi élvezet van abban, hogy néhány benőtt homlokú előember nyilvánosan leégeti magát.

  trebitsch köcsög, amikor ezt olvasod, akkor is rázogatod a nudlidat és közben zsebtükörből gyönyörködsz az eltorzult fejedben?

 • 2011.06.06 12:58:37Doubledecker

  Raklap szar attól lesz a Velvet, hogy az ostoba bunkókat nem teszi ki, így teljesen eluralják az olyan egyébként ritka lehetsőgeket is, amikor értelmes dolgokról lehetne beszélni.

  Amúgy micsoda aberált lehet az, aki azon szórakozik, hogy mindekinek ellenetmond, mindenkivel kötekedik.

 • 2011.06.06 12:59:42BP80

  A noi olvasoknak uzenem, hogy no para, vannak meg ferfiak akiknek fontos, hogy a partnernek is legyen orgazmusa. Lehetoleg minel tobb es minel intenzivebb. A legjobb dolog, mikor a csucsra juttatsz egy not.

 • 2011.06.06 13:04:55waszabi

  franciakeksz: hát nem igen szokott kelleni. Azt egyedül is tudom, minek ahhoz a nő? Az a léyneg, hogy egymásnak okozzunk örömet, nem az hogy tárasan sajátmagunknak. Az olyan, intha magadnak vennél ajándékot kb.
  Másfelől, egy nő nem azért nyúl magához, hogy egyet-kettőt húzzon rajta. Írták már itt mások, hogy ha már magához nyúl menet közben, akkor a pasi, mintha ott se lenne. Igazuk van.
  Szerencsére nem volt ilyen élményem.
  A hozzászólásokat tekintve, a nép még annál is hülyébb, igénytelenebb, mint gondoltam. Nem csoda, hogy nem élveznek a nők. Aztán meg megy a hápogás, hogy büdös krvák, ha félrekúrnak valakivel.
  Volt élményem, milyen az, amikor a nő önző a szexben. Nem volt kellemes, inkább megdöbbentő.
  Lehet, ezt kéne megtapasztalnia a sok sudribunkónak is.

 • 2011.06.06 13:05:51(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 12:50:51kéne egy nick

  Aki még egy nevet sem tud magának választani, az milyen ostoba lehet már.

  Bár a kéne egy agy, vagy a kéne egy fasz jól állna hozzád, azok lefednék a benned dúló lavórnyi viharokat.

  Nézd, ha van egyáltalán pöcsöd és nem csupán egy vizelési csapocska, az akkor sem járt nőben soha, mert ahhoz a barlangos testeknek telitődniük kell vérrel.

  Majd jelentkezz, ha az első nőnemű egyedet - és itt nem a szukakutyádra gondolok -, vaginálisan inzutáltad.

  Addig két rejszolás között nyugodtan gyárthatod az önigazoló jelentéseidet a saját magad megtévesztésedre.

  Kezelésre szoruló, frusztrált buzi vagy, semmi egyéb, és annyit is ér a szöveged.:)

 • 2011.06.06 13:06:08Doubledecker

  "Ha nem lenne vaginális orgazmus, akkor nem lenne nő, aki hátulról dugva elélvez, mert akkor a csiklóhoz nem ér semmi."

  A szexológus, azt mondja erre, hogy az összes élvezet a csiklón keresztül keletkezik, azaz a hüvelyből a csiklóra tevődik át.

  Az viszont kétségtelen tény, hogy a nők imádják, ha háturól kapják, ami jár.

  De ez nem mond ellent a szexológusok állításának.

 • 2011.06.06 13:06:08Doubledecker

  "Ha nem lenne vaginális orgazmus, akkor nem lenne nő, aki hátulról dugva elélvez, mert akkor a csiklóhoz nem ér semmi."

  A szexológus, azt mondja erre, hogy az összes élvezet a csiklón keresztül keletkezik, azaz a hüvelyből a csiklóra tevődik át.

  Az viszont kétségtelen tény, hogy a nők imádják, ha háturól kapják, ami jár.

  De ez nem mond ellent a szexológusok állításának.

 • 2011.06.06 13:10:18waszabi

  tíz deka párizsi: magadból indulsz ki. Valszeg pont jól csinálod, de nem hiszem, hogy csak úgy szárazon betolod és nem figyelsz arra, hogy jó-e neki vagy sem, csak nyomod, mint a nyomatatóló. Itt most arról van szó, hogy amelyik nő magának csinálja közben, az nem is várja partnerétől, hogy ő izgassa, elégítse ki, tán azt se tudja, hogy ilyen létezik. Ez a szomorú, az ilyet már megette a fene.

 • 2011.06.06 13:10:36Doubledecker

  Köszönöm kedves kéne egy nick, hogy felhívtad a figyelem a logikai bukfencre.

  Mindig nagy öröm értelmes emberekkel értelmesen csevegni.

 • 2011.06.06 13:14:21parnalarva

  Hihetetlen hogy egy reprodukcios folyamatot ennyien felreertenek es tulertekelnek.
  Ha a szaras orgazmussal jarna az is ennyire tul lenne misztifikalva?

 • 2011.06.06 13:19:05Doubledecker

  "Más szexológus meg mást mond. Írtam is."

  Talán mert ahány ember annyi féle. Mitn írtam korábban azzal egyetértek, hogy a piha puha papucsokat a legtöbb némber nem csipázza, DE

  és ez egy nagy DE az emberek így a nők sem egyformák.

  Azért a személyiségfejlődés egy igen fontos szakasza az, amikor belátjuk, hogy nem csak a mi nézőpontuk lehet helyes.

 • 2011.06.06 13:25:25Sutur

  Szerintem ha egy nő orgazmusképtelen akkor ki kell rúgni, nem tűröm hogy maszturbáljon miközben szexelek vele. Maradjon egyedül és maszturbáljon magába, hátha megjön utánna a kedve a faszhoz is.

 • 2011.06.06 13:27:06Doubledecker

  Sutur

  Jaja, az ilyen hozzáállás miatt, játsza majd meg neked, hogy jó neki.

  Faszért nem csinálhatják a nők szex közben azt, ami jó nekik??????

  Mindeki megbolondult itt????

 • 2011.06.06 13:30:04(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 13:12:39kéne egy nick

  Hiába erőlködsz, azon nem tudsz változtatni, hogy egy röhejes kis buzi vagy, semmi más.

  Ugye naponta tapasztalod, hogy az utcán egyszerűen neked mennek, mert annyira jelentéktelen és szürke vagy, hogy nem lehet észrevenni.:)

  A további erőlködést meg nem javasolnám, mert aranyared lesz és akkor ki fogja istenesen meggyakni a repedt valagadat.

  Jó lenne, ha már megtörténne, és eltűnnél innen a jó kurva anyádba hirtelen, ahogy föntebb már indítványozta neked valaki.:)

 • 2011.06.06 13:30:17tíz deka párizsi

  waszabi: mint mondtam, csaj vagyok, és a lesem minden óhaját-sóhaját-szexnek korántsem az az ellentéte, hogy szárazon betolják, aztán mehet az ütvefúró. de számomra teljesen férfiatlan az, ha nem a hímnemű irányít, és óvatosan cirógat meg lefetyelget, és kérdezgeti, hogy most hogy szeretnéd. igazából nehéz megfogalmazni, de a kulcsszó a férfiasság. különben nőkkel is csinálhatnám, ha arra is fel tudnék izgulni.

 • 2011.06.06 13:32:07Pihe a lepkelány

  nyilvánvaló, hogy a velvet az internet segglyuka

 • 2011.06.06 13:35:01Doubledecker

  " de számomra teljesen férfiatlan "

  Azt hiszem ez az egyik kulcsmondat. Vegyük már észre, hogy nem mindeki egyforma, lehet mások másképpen működnek.

  " de a kulcsszó a férfiasság "

  Ebben egyetértek, csak ezt nem mindig lehet összeegyeztetni a gyengédséggel, sok nő szerint igen. De valójában kurva nehéz, egyik pillantban legyél gyengéd törödő, a másik pillantban pedig vadállat, aki elevenen felfal.

  Nem könnyá a nőkkel, de ezért is szeretjük őket, kell a kihívás.....

 • 2011.06.06 13:37:46(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 13:30:17tíz deka párizsi

  Szerintem nemcsak nőkre, de páviánokra és rotweilerekre is fel tudsz izgulni. Ezenkívül a szalámirudakra és a partvisnyélre is.

  Egy hentesbolban méred a pacalt egyébként vagy a 10 deka párizsit?

  Valamikor lánykorodban partiba vághattak egy szalmakazalban a kecskebasznádi falunapon, azt az brutalitást vágyakozza az azóta kiöblösödött vájlingod.

 • 2011.06.06 13:40:34(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 13:36:30kéne egy nick

  Ez egyre gyöngébb kis buzi, kifáradtál a délelőtti öt rejszolástól.:)

  Ülj bele egy lavór kamillafőzetbe, az talán enyhülést hoz az aranyeres valagadnak.

  kéne egy fasz, mi, mikropöcs?:)

 • 2011.06.06 13:40:59Doubledecker

  Nagyon örülök, hogy kivételesen a Velvetnek sikerült, egy megfontolásra érdemes cikket írnia, és ennek megfeleően a kommentelők is felnőttek a feladathoz és szépen higgadtan cserélnek eszmét.

 • 2011.06.06 13:42:07Doubledecker

  Wernherr von Braun

  Faszomat, hagyjad már a p-be. Sterintem mindenki el tudja helyezni a kommentelőket, az írásaik alapján.

  Ha szarral verekszel szaros leszel.

 • 2011.06.06 13:43:24bojlergyulabá

  az egyéjszakás diszkóribancok nem is érdemelnek mást, a 'kéne egy nick' bánásmódon kívül.

 • 2011.06.06 13:47:17tíz deka párizsi

  Doubledecker: igen, nyilván nem minden nőnek jön ez be, de azt tartom, hogy nem vagyunk ezzel így kevesen, és egy kört megérhet mindenhol, ha a babusgatás nem jön be.

  (C) Wernherr von Braun: :D szerintem hergeld a többieket, velem nem mész sokra.

 • 2011.06.06 13:51:11Doubledecker

  "igen, nyilván nem minden nőnek jön ez be"

  Eleve azok vágynak nagyobb figyelemre és törődésre, akik egyébként is problémásabban élük meg a szexualitásukat.

  Aki ösztönösen tud, szeretkezni, könnyedén szörfözeve a hormonok hullámain, annak nyilván kevésbé van erre szüksége.

  De ez a cikk eleve a problémás emberekről szól, akik ha sikerül a problémáikon felülkerekedni, talán eljutnak az általad is említett állapotba.

  Továbbra is tartom, hogy az egyik legfontosabb kulcs, hogy vegyük tudomásul mindeki más.

 • 2011.06.06 13:56:35(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 13:42:07Doubledecker

  Nem úgy van az komám, attól még senki nem lesz szaros, hogy a helyére tesz egy kényszeresen kötekedő, nőgyűlölő, a tehetetlenségét itt kompenzáló, a normális nőket, férfiakat fikázó pszichopata buzit.

  Néha muszáj szembesülniük a normalitással, nekünk meg védekeznünk a szabadon kószáló elmebetegek, a nőkkel erőszakoskodók, a potenciális fojtogatók ellen.

  Ha nincsenek megfelelően leoltva, a társadalom közönyét még biztatásnak veszik. Így is elég kéne egy nickhez hasonló szociopata szabadult rá a világhálóra. Bátorítani nem fogom őket. Üdv neked!:)

 • 2011.06.06 13:59:23Sentа

  hihetetlen, mennyi a tévhit egyesek fejeben. tisztara kozepkor, tapasztalatlansag, kommenten átütő szorongo, sokat nem latott es megelt, partnerevel nulla kommunikaciot folytato de magarol sokat kepzelo vagy hazudo kandurhad. sokak csajat sajnalom a kommentek alapjan...

 • 2011.06.06 14:01:37(C) Wernherr von Braun

  2011.06.06 13:47:17tíz deka párizsi

  Téged már felhergelt a hentesmester egy méretes lókolbásszal a hűtőkamrának támasztva.:)

  Szerencsére a nők azon parányi halmazába tartozol, amelyikhez nem lesz közöm soha.

  Tudod, nem mindegyik nő tenyeres-palpas, szőrös medveaasszony, akibe száraz és érdes szalámirudakat kell tömködni, különben nem érzi, hogy gyakják.

 • 2011.06.06 14:04:23(C) Wernherr von Braun

  *talpas, jav. bocs.:)

 • 2011.06.06 14:15:27zebónia

  "Nem a vágy hajtja a nőt az ágyba, hanem a motiváció, hogy sosem volt orgazmusa"


  Hát, nem olvastam ilyen hülyeséget még. Egy normális, egészséges nőnek(nem csak férfinak) is van szüksége a szexre, az orgazmus legszebb pillanatait átélve a szerelmével. Ha ehhez nincs meg a vágya, akkor hiába keresi a beteljesülést. Sajnálni lehet aki nem tud odaadással szeretkezni. Az a férfi aki nem szereti és tiszteli a női nemet az nem képes kielégíteni a nőt, s végtelenül szánni tudom, mert nem tudja mi a jó.

 • 2011.06.06 14:19:43Sutur

  "Faszért nem csinálhatják a nők szex közben azt, ami jó nekik?????? "

  Azért mertha dugom akkor szeretném látni hogy én okozom az élvezetet, de megnézném egy nő fejét ha csóklózás közben én kézbeveszem a bránert és a monjuk a Megan Fox képeire rázom a brét mert izgatóbbnak érzem mint a csókot a nővel. Hát kb ilyen maszturbálni miközben dugom.

 • 2011.06.06 14:20:48Papundekli

  Én csak annyit tudok mondani ehhez, hogy javaslom a velvetnek, hogy tiltsa le a kommentelést, ez már több, mint szánalom.

CímkékCímkék

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés