A pornós szakmát lassan teljesen elhagyó Aleska Diamond a tumblr-en mémként terjed. Aleska Diamond ezt pedig imádja, ő maga is elkezdte használni az aleskadiamonding taget azokra a fotóira, amik szerinte tipikusan Aleskásak.

"Nagyon tetszik, de a kedvencem az aleskadiamondig nevű megosztás, hogy leutánozzák az én liftes képeimet, és betaggelik, hogy az egy aleskadiamonding. Például nemrég lefotóztam magam egy új Nike cipővel, odaraktam a melleim közé, valaki ugyanúgy lefotózta a saját cipőjét, csak az egy pasi volt. Vicces is, és tetszik is. Most már én is használom a taget, ha azt érzem, hogy valami tipikus Aleska, akkor betaggelem aleskadiamonding" – mondta a Velvet megkeresésére Aleska Diamond, aki a blogján pornófotóit, kajafotóit, félmeztelen fotóit osztja meg követőivel.

A liftes fotói a legnépszerűbbek, többen is lefotózták magukat egytükrös liftben, illetve Aleska Diamond saját liftes fotóit is feltette valaki animgifként – Aleska Diamond 40 arca címmel. Azt, hogy milyen fotókat tart Aleska Diamond tipikusan Aleskásnak, ezek azok a fotók, amiket aleskadiamonding taggel tesz ki a blogjára. Az aleskadiamondozás egészen hasonló egyébként a scarlettjohannsonozáshoz (tükör előtt törölközővel fotózza valaki a hátsóját), csak Scarlett Johansson nem maga töltötte fel a saját blogjára a meztelen fotóját, hanem csak ellopták a telefonját. A planking, a baglyozás, az angelinajolie-zás, a scarlettjohanssonozás után egyre felkapottabb az aleskadiamondozás, amit az alábbi galériában láthat.

Aleska Diamond a Velvetnek adott korábbi interjújában elmondta, hogy visszavonul, és tavasztól már csak leszbijeleneteket vállal el. Aztán már azokat sem, és a médiában szeretne majd elhelyezkedni. Most már csak kéthavonta forgat, hamarosan végleg elköszön a pornófilmezéstől. Egyelőre nem tudni, hol láthatjuk majd viszont. "Abszolút tartottam magam ahhoz, amit mondtam, egy hónapja forgattam utoljára egy lány-lányt, és szeptemberre van még egy lány-lányos jelenet. Körülbelül kéthavonta van egy lány-lányos forgatásom vagy egy szóló, szinte már teljesen abbahagytam. Csak olyanokat vállalok, ami igényes, és nekem is nagyon tetszik" – mondta a topless időjárásjósként is ismert pornószínésznő. "Vannak terveim, de erről még nem sokat árulhatok el, tervezünk több dolgot is, és lehet, hogy a sport irányában próbálok majd jobban terjeszkedni. Az eredeti hivatásom táncos, és egész életemben sportoltam, ebben látok most fantáziát."