Most már lassan tényleg itt van a szezon, ezért ebben az évben is bemutatjuk a legfontosabb dolgokat a Balatonról. Ezek szerencsére csak részben szoktak módosulni, úgyhogy most felsorolnánk azt a nyolc dolgot, ami nélkül egyszerűen képtelenek lennénk elképzelni a Balatont, és nagyon várjuk őket. Természetesen önnek is nagyon kéne őket várnia, hiszen ez a magyar tenger, meg minden!

Hatalmas bulik

A Balaton mellett tényleg érdemes elengedni a kulturált kikapcsolódás fogalmát, és beletörődni abba, hogy jó eséllyel ordas nagy prosztózásba fogunk belefutni. Abból viszont a lehető legjobbakba! Tavaly például Siófokon futottunk bele egy akkora társkereső buliba, amit azóta is könnyes szemekkel emlegetünk.

Jó nők

Idén is lesz Balaton Sound, ami ha netán nem kezd el zuhogni az eső, akkor garantáltan elég komoly bikinifelhozatallal jár. Tavaly például elég nagyot sikerült szakítani.

Szép férfiak

Ne gondolja azt senki, hogy csak a férfi olvasóknak kedveznénk, ha fesztiválozni megy, akkor az alább láthatóhoz hasonló alfahímekkel is találkozhat.

Híres emberek

A harmadik érv a Balaton Soundra az, hogy meglepően civil jellegű celebeket kaphat el szórakozás közben. Mi például Szabó Zsófit tudtuk elcibálni Wiz Khalifa koncertjére pár remek fotó kedvéért, és terveink szerint idén is meg fogunk próbálni véghez vinni valami hasonlót.

Minőségi párbeszédek

Mivel a Balaton mellett nyáron általában inni szoktak az emberek, ezért nagyon érdemes figyelni a jobbnál jobb kommunikációs formákra. Itt van például 2014 legerősebb pár mondata a siófoki éjszakából.

- Tesó!
- Báttya! Mi van veled?
- Megyünk a kannibálokkal!
- Szevasz zsírosbödön!

Vajon mi lesz 2015 báttyája? A vérem? A bro? Netán a tesa? Hát már nem is tudunk aludni, annyira izgulunk!

Meghitt pillanatok

Két igazán könnyfakasztó helyzet jöhet össze a Balatonnál: az egyik az, ha sikerült addig bulizni, hogy már világosban és zombiként támolyog haza mindenki, a másik pedig az, ha a vacak időben, előszezonban támadjuk meg a környéket. Alábbiról készült hangulatfelvételünket akár meg is tekintheti, ha kicsit magányosnak akarja magát érezni.

Idegesítő turisták

Önt melyik réteg zavarja jobban? A mindenhova becsekkoló, a finnyás sznob, esetleg az állandóan kísérletező bulikirály? Mindegy is, mert valószínűleg idén is megtalálja az összes kategóriát, amit egyébként itt már felsoroltunk.

Jófajta lehúzások

Őszintén reméljük, hogy a Balaton mellől egyszer tényleg eltűnnek a gyors meggazdagodás reményében minden trükköt bevető helyek, de sajnos tartunk tőle, hogy 2015 még nem erről fog szólni. Általában érdemes vigyázni az éttermekben, fel is soroljuk önnek itt, mire érdemes figyelni.