Mezőkövesd az elmúlt hétvégén megköszönte Csézynek az Eurovíziós Dalfesztiválon nyújtott teljesítményét. A matyófőváros lakói és vezetői gratuláltak neki, és "bár nem jutott be a verseny döntőjébe, de szülővárosa minden polgára büszke rá" - idézi Szabó Gergelyt, az önkormányzat sajtóreferensét az MTI.

A Belgrádból hazatérő énekesnőnek karaokéval, sztárvendégekkel színesített Csézy-estet szerveztek az elmúlt hétvégén Mezőkövesden. Csézy - Csézi Erzsébet, a mezőkövesdieknek Böbe -  belgrádi élményeiről, a versenyről beszélt. Annak ellenére, hogy nem jutott be a dalverseny döntőjébe, százak vártak rá és köszöntötték a városi sportcsarnokban. Az énekesnőnek gratulált Tállai András polgármester is, aki elmondtal, hogy a város büszke rá, és köszönik neki, hogy belgrádi szereplésével öregbítette Mezőkövesd hírnevét.

Csézy korábban azt mondta: nem szeretne újra az Eurovíziós Dalversenyen indulni, azt ugyanakkor egyelőre nem tudja, hogy miképp befolyásolja a karrierjét az, hogy részt vett ezen a rendezvényen. "Holnaptól ugyanúgy dolgozom tovább mint eddig" - tette hozzá.