Rendhagyó módon kezdődött ma a Csillag születik tehetségkutató verseny. A műsorban a középdöntősök közös produkcióval lepték meg a nézőket: Csikó Szabolcs a Bad Boyz táncegyüttessel, Tabáni István Vásáry Andréval, Veres Róbert pedig a Kutyakölykökkel együtt lépett a színpadra. Az egyéni produkciókra ezek után került sor, és pontozni is csak ekkor pontozott a zsűri.

A dugás közben is dumáló Veres Róbert, alias MC DC ma kivételesen nem a freestyle műfajban próbálkozott, hanem egy szimpla rappel állt elő, aminek szövegével megindította a zsűrit, annak ellenére, hogy énekhangjának megvillantását egyáltalán nem kellett volna erőltetni. Tabáni a kezdetek óta mindössze annyit fejlődött, hogy végre levágták a haját és a szemüveg is lekerült róla – az előző adáshoz hasonlóan most is magabiztosan elénekelt egy Zámbó Jimmy számot, de semmi extrával nem rukkolt elő. Vásáry is a megszokott formáját hozta, de nála legalább érezhető, hogy minden alkalommal új dologgal szeretné meglepni a közönséget.

Mint ahogyan Csikó Szabolcs is. Az tizenhat éves néptáncos fiú, aki az internetről kezdett el koreográfiákat tanulni ma bebizonyította, hogy képes csoportban is dolgozni, Fáy Miklós pedig örömét fejezte ki, hogy Csikó meghálálja a vele való foglalkozást. Hernádi a Bad Boyz előadásában kevésnek ítélte meg a táncot, és a Kutyakölykök táncegyüttes sem hozta ma a formáját a pontszámok alapján. Végül az sms-ezők is úgy gondolták, hogy helyes az ítészek által felállított sorrend, és a Bad Boyznak és a Kutyakölyköknek kellett távozniuk a középdöntőből.