A floridai gyámügyészség munkatársai tiszteletüket tették Tiger Woods és családja otthonában, írja a TMZ. Az oldal szerint egyelőre semmilyen nyomozást sem indítottak, így valószínűleg csak azért jelentek meg a feleségét több tucat nővel megcsaló golfsztár házában, hogy megnézzék, a botrány ellenére jól megy a gyerekek illetve a felnőttek sora. Azt azonban a TMZ se tudja, ki tartózkodott otthon a rutineljárás során.

woods450

Tiger Woodsnak nincs túl sok oka az örömre, hiszen a botrányoknak köszönhetően ideiglenesen visszavonuló sportolót felesége egy golfütővel verte meg, miután kiderült a férfi rengeteg nővel megcsalta. Egyre több szponzor hagyja faképnél, és a neje, Elin Nordegren - aki egyébként a válásukkor akár 300 millió dollárt kaphat - is bejelentette, karácsony után kiköltözik otthonukból.

Mindenesetre egy dolgot sikerült elérnie, Nagy Britanniában biztos, hogy nem hozzák nyilvánosságra azokat a képeket, melyeket Woods készítetett magáról, miközben meztelenül pózolt, írja a Daily Mail. A golfozó ügyvédei – akik a botrányoknak köszönhetően elfoglaltak – kijelentették, ha bárki is megjelentet a Woodst pucéran ábrázoló fotókból, óriási pernek nézhet elébe. Így valószínű, hogy a Playgirl magazin is ezért mondott nemet a képek közlésére, hiába is jutatták el azokat a szerkesztőségükbe.