A Jóban Rosszban színésze egy ráckevei hotelből üldözte el Palácsik Tímeát - írja a Blikk. "Nagyjából egy éve a barátnőjével járt nálunk. Nem tudjuk, min tört ki a veszekedés, de tettlegességig fajulhatott a dolog, mert a lány az éjszaka közepén, zaklatottan szaladt le a recepcióra. Taxit hívott, de annyira félt, hogy amíg az megérkezett a csomagszobában bújt el. Damu pár órával később, egyedül távozott" - mondta a hotel egyik alkalmazottja. A szálloda munkatársai egyébként nem tudták azonosítani a barátnőt, de csak Tímea lehetett az, hiszen már együtt voltak  - olvasható a lapban.

A színész idén májusban újabb botrányt csapott ugyanabban a hotelben, ráadásul Tímea társaságában - említi szintén a Blikk. "Damu egy szombati napon jött el hozzánk, és a wellness-szolgáltatásainkat akarta igénybe venni, ezért mi 2500 forintot kértünk, mire Damu elkezdett kiabálni. Szerinte ő akkora sztár, hogy nem kell fizetnie, üvöltözött, és telefonon hívta az igazgatót, akit megfenyegetett, hogy idehívja a TV2-t meg az APEH-et" - nyilatkozta ezúttal is az egyik alkalmazott. A szálloda nem szeretné, ha névvel szerepelne az újságokban, mert, mint munkatársuk elmondta a Blikknek, akkor kicsit idegesek voltak a botrányok miatt. Damu Rolandot nemrég vették őrizetbe testi sértés és erőszak gyanúja miatt a rendőrség, 30 napig előzetes letartoztatásban is marad, de ő hamis tanúzással vádolja Palácsik Tímeát. Damu Roland ügyvédje, Szigethy György ugyanakkor a Velvetnek a leghatározottabban cáfolta a Blikk keddi hírét, miszerint feljelentenék a színész volt barátnőjét.

Palácsik a Bors információi szerint azt írta tegnap délután az egyik közösségi portálon, hogy: "hamarabb kerülök a koporsóba, mint ahogy azt bárki gondolná".  Viszont az üzenetet törölhették, ugyanis a Velvet nem találta sehol. A lány ugyan nem tette hozzá, de aligha kérdéses, hogy egykori szerelme, Damu Roland bosszújától retteg, miután a férfit az ő feljelentése nyomán vitték be a rendőrök nemi erőszak gyanújával - jelent meg a lapban.