A színész szerint Palácsik Tímea bosszúból nyomta fel őt most nemi erőszak vádjával, amiért ő korábban embercsempészetért feljelentette - gazdagodik további mélységekkel a szép párkapcsolati történet. Palácsik azóta a Jóban Rosszban stábjánál már megpróbálta elérni, hogy ne rúgják ki exét, a feljelentés visszavonásáról azonban egyelőre nincs szó.

Damu Roland szombaton délután bilincsbe verve vonult be a Markó utcai bíróságon tartott tárgyalására, ahol 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték. Ezt megelőzően a Blikknek méltatlankodott, miszerint nem neki kellene most a vádlottak padján ülnie, hanem az őt feljelentő exnőjének, mert hazugságokkal vádolja.

“Bosszú áldozata lettem” - állítja a színész, és készséggel megosztotta a lappal, hogy az őt feljelentő volt barátnő, Palácsik Tímea ellen embercsempészet vádjával folyik eljárás, mert kölcsönadta az útlevelét egy ismerősnek, aki ezzel utazott el egy marokkói fotózásra. “Amikor tudomást szereztem róla [...], szóltam a repülőtéri rendőröknek. Ekkor ígérte meg, hogy tönkreteszi az életem és börtönbe juttat” - árulta el a lapnak Damu, aki jelenleg akár 8 évi börtönbüntetéssel is számolhat.

Arról viszont már nem akart beszélni, mi történt lakásában aznap, amikor állítólag összeverte és meg is erőszakolta a lányt, csak azt állítja, a szexet az áldozat is akarta: “Amit tettem, azért vállalom a felelősséget. Egy biztos, erőszak nem volt”. A színész korábban már hazugságvizsgálatot is követelt, ezzel kívánva igazolni magát.

Damu Rolandot - akinek nem ez volt az első nőverése, sem az egyetlen agresszív dühkitörése - a feljelentés hatására ezúttal valóban kirúgta a Tv2 a Jóban Rosszban című sorozatból. Palácsik azóta megkereste a csatornát, és igyekezett rávenni őket, változtassák meg döntésüket. A Blikk megkeresésére Nagy Tamás producer megerősítette ezt a hírt, de nem akart az okokról beszélni.

A színész tárgyalásán a Bors is jelen volt, Damu nekik is elismételte összeesküvés-elméletét. A lap mindehhez Palácsik szüleinek véleményét is megkérdezte, akik megkönnyebbülve fogadták Damu letartóztatásának hírét, mivel lányukat többször látták kékre-zöldre verve, monoklival, és a színész őket is megfenyegette, amikor felelősségre vonták emiatt. Azt azonban csak a Borsban szereplő, exkluzív információ, hogy Damu sötétkék farmerjének szára poros és gyűrött lett a Gyorskocsi utcai előzetesben, ahol csütörtök óta ül.