Bréking: Szandika és Gotti újra együtt

2011.03.28. 08:36
BBF 1884

Hihetetlen sebességgel követik egymást az események VV Szandika életében, aki amint kijött a Való Villából, egyből beleszerelmesedett a Tabu Tv-s Gottiba. Románcuk vad burjánzásba kezdett, a férfi megígérte a lánynak, hogy el fogja tartani, össze is költöztek. Eközben Szandika fékezhetetlenebbnek bizonyult, mint mosogatószer a szökőkútban, és nemcsak utolérni nem lehetett: gyakran az őt "felfedező" RTL Klub munkatársai sem tudták, hol van és mit csinál.

Szombaton azonban szomorúan adtuk hírül, hogy Szandika és Gotti románca véget ért: a lány kiköltözött a férfi lakásából, mert nem érezte a bizsergést, anynival kommentálva az esetet: már nem szerelmes - holott szerdán még azt mondta Gottiról: "az álmom vált valóra. Pont ilyen pasit kerestem: jóképű, vagány, és közben nagyon kedves velem. Kijelenthetem, hogy fülig szerelmes vagyok".

Szerencsére Szandika végül józan eszére hallgatott. Mint arról a mai Bors beszámol, a csókos ajkú menyecske bizsergése nem tért vissza, de szeretne több esélyt adni maguknak. Leszögezte: nem szánalomból folytatja kapcsolatukat, hanem azért, mert ha vele marad, az neki is jó.

"Gottival most azért sem akarok kibabrálni, mert nincs munkája, ezért az én fizetésemből élünk. Járok haknizgatni, meg ilyen-olyan reklámfelkéréseim vannak."