Blake "nem én vagyok a képeken" Lively jó eséllyel Ben Afflecknek küldözgette a minap nyilvánosságra került fotókat, amelyeken anyaszülten pózol a tükör előtt. A The Superficial mindezt arra hivatkozva írja, hogy egyrészt Hollywoodban mindenki erről pletykál, másrészt az online celebhír-fórumok általában jól értesült blind-item-szerkesztői is erre célozgatnak.

Affleck és Lively együtt dolgoztak (a férfi rendezőként, a nő színészként) a Tolvajok városa című, 2010-ben megjelent filmen, és a most nyilvánosságra került fotók közt van olyan, amelyen látszanak azok a műtetoválások, amelyeket a film kedvéért festettek a minden férfi álma Livelyra. Már a forgatás alatt is ment a pletyka arról, hogy kavarnak,de minthogy Affleck házas, méghozzá a harcművészetekben jártas Jennifer "delfingerjesztő" Garner színésznő férje, a hangok hamar elhalkultak.

Mint azt a The Superficial megjegyzi: lehet, hogy az Affleck-Lively-afférból egy mukk sem igaz, és féltékenységnek nyoma sincs az asszony részéről, no de akkor a férfi kitől kapta azt a méretes monoklit, amellyel a botrány kirobbanása után látták? (És még egy kérdés, a világ összes kommentelőjétől: Blake Lively elképesztően jól néz ki, mi a fenének tagadja, hogy ő van a fotókon?)