Az új Pippa Middletont Dolly Maude-nak hívják

2011.07.31. 16:22 Módosítva: 2011.07.31. 16:25

A hétvégén Zara Phillips, az angol királynő legidősebb unokája is házasságot kötött: hozzáment rögbijátékos szerelméhez, Mike Tindallhoz. Ez korántsem volt akkora népünnepély, mint Vilmosék lagzija, de egyvalamiben közös volt a két hercegi esküvő: akkor is, most is pucsított egy jó seggű koszorúslány. Vilmosék esküvőjén a világ Pippa Middletonra, Katalin hercegné formás tomporú húgára figyelt fel, a kérdéses testrész azóta meghódította a világot, kapcsolatokat tesz tönkre, és még nővérénél is népszerűbbé tette a hercegi sógornőt.

Balra Middleton, jobbra Maude. Melyik a jobb?
Balra Middleton, jobbra Maude. Melyik a jobb?

Zara Phillips esküvőjén Dolly Maude fő-koszorúslányról készült egy olyan felvétel, amelyen a templom kapujában lehajol, hogy odasúgjon valamit egy koszorúsfiúcskának. Maud a menyasszony régi jó barátnője, ennél többet nem tudni róla. Aki szemből is kíváncsi rá, itt láthat róla képet

Melyik koszorúslány segge jobb?

 • 3321
  Az Andrássy úton öt perc alatt húsz szebb magyar nőt látok
 • 2305
  Pippa Middleton
 • 705
  Mindkettő tetszik
 • 512
  Dolly Maude

Ne tegyenek úgy, mintha nem számítottak volna erre: szavazzanak! Melyik koszorúslány feneke jobb? A hercegné húga, Pippa Middleton a formásabb, vagy az új felfedezett, az egyelőre a titokzatosság homályába vésző Dolly Maude bájait értékelik inkább?