18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Aranypart Pitta még farkat villantani se tud rendesen

2011.10.11. 21:45 Módosítva: 2011.10.12. 07:47

Aranypart Pitta a sorozat egyik legunalmasabb szereplője: míg a többiek egymással, vagy egymás apjával dugtak, esetleg görcsig oráloztak, ő az égvilágon semmibe sem keveredett, legfeljebb egy laza bunyóba. Talán ezt elégelte meg az utolsó napokon, amikor a felülpopulált nappaliban úgy döntött, előveszi a farkát (egyéb indokot nem találtunk, komolyan).

Ha nem merte volna megnézni a videót, akkor elmondjuk, hogy Pitta félig előveszi a farkát, miközben a többiek ezen eléggé hüledeznek. Éden Levi el sem hiszi a látványt, magát meggyőzendő ismételgeti, hogy "és kicsapja a faszt, éjjel nappal kicsapja".  Aztán egy idő után spontán csoportfoglalkozások következnek, mivel az aljadék-ittas társaság már nem nagyon tud koncentrálni. Seggig kivarrt Ádám és Levi dülöngélve birkóznak, elrepül egy gumimatac, és visítanak, mint a szopós egerek. Végül Pitta a tökeire csíptet valamit, ami valószínűleg korábban a pezsgősüveg dugóját tartotta a helyén, és hálistennek itt véget ér a videó.