Frufruban Verhetetlen Eszter kapta a legtöbb jelet (hetet) a Való Világ második kiválasztásán, akit azért utál mindenki, mert dugott volna Cristofellel, ha Cristofel nem Veronikával dugott volna. Meg mert fölényes. Érthető, ugye? Ő mindenesetre állította, hogy nem számított rá.

Az éppen felfüggesztett ügyvédnőnek szerdáig van ideje gondolkodni azon, hogy kit visz magával párbajozni - az előző körben Csabát akarták kiebrudalni, aki kijelölte magának Cristofelt, kint is hagyta.

Amúgy

A játékosok egész héten két csoportra osztva versengtek egymással: a bagázs egyik fele volt a kockás, a másik a csíkos. A feladatok roppant szórakoztatóak voltak, Veronika a lakótársai életére tört a dekázás közben elrúgott labdákkal, Párbajgyőztes Csaba erős paprikát majszolt, Frufruban Verhetetlen Eszter virslit pakolt a szájába, hatot. El tudják képzelni. Na, a kockások nyertek, akik elhagyhatják a villát, szép nyeremény ez, másfél hónapja vannak bent, és már most zokogva örülnek, hogy kimehetnek kirándulni. Dya egyébként autókat és villamossíneket szeretne leginkább látni, ehhez ezúton is gratulálunk.

Túl vannak egy zombibulin is, ami az eddigi leglátványosabb esemény volt a műsorban, Veronika meg is rettent, sikonyálva menekült mindenki elől, és őszintén bömbölt ("úúúristen, az Annamari úgy néz ki, mint egy pszichopata", mert amúgy nem?), kicsit meg is sajnáltuk. "Saját magamtól is hányingerem van" - fejtette ki az őt zombivá sminkelő Annamáriának. Nem lenne elegáns ezt kommentálni. Bongos Péter viszont Cristofel utódja lehet Veronika d-matracán, ezek ketten folyamatosan összemelegednek.