Steiner Kristóf a saját esküvőjén még tudott hangulatot csinálni, Mindenkit Kritizáló Ágnes lagziján azonban hiába volt acélos az elhatározás. Ágnes és Viktor házasságkötése meglehetősen vérszegényre sikerült, pedig volt ott minden, nyálas zene és pillangóreptetés, illetve egy ifjú ara, aki felcsatolható uszállyal közlekedett: a ceremónián rajta volt, amúgy meg a csúnyája is kilátszott a ruhából.

Steiner és a két vendégmenyasszony emiatt meglehetős mennyiségű pálinka elfogyasztása után megígérték maguknak, hogy ebből csak azért is bulit csinálnak. Aha.

Mondanánk, hogy ez őrületes sikerrel járt, de nagyobbat hazudnánk, mint Justin Bieber nem-zabigyerekének anyja. Steiner és táncpartnerei mondjuk láthatóan remekül érzik magukat, a férjes író pedig becsületesen mindent bevet (éneklés, tapsolás, diszkrét tapi és forgatások), hogy bármilyen reakciót kiváltson a násznépből. Sajnos elenyésző sikerrel.

Hol van ez a swinger-vagy a fétislagzitól?

A sorozat készítőinek helyében viszont lassan elgondolkodnánk egy spinoffon. Táncműsor: Steiner Kristóf bugizik, változatos élethelyzetekben, mert ezt a tehetséget vétek lenne lagzikra pazarolni. Így első körben a Flórián téri lángososra,  a NAV ügyfélszolgálatára, vagy a Kossuth térre gondolunk, minimalista Where the hell is Matt-jelleggel.