Kiegyenlített küzdelemben végül VV Eszter szavazata döntött: Érzékeny Lelkű Vera megy párbajozni jövő vasárnap. Szerdán fogja megmondani, kit visz magával.

Kivételesen nem VV Eszter, hanem talán-pornós Vera kapta a legtöbb jelet a lakótársaitól, szám szerint hármat, ezért jövő szerdán ő nevezheti meg, kivel szeretne egy hét múlva párbajozni.

A játékosok egyébként annyira nem beszéltek össze kiválasztás-ügyben, hogy Eszter utolsóként leadott voksa döntött arról, Attila, Veronika, Kinga és Vera közül végül az utóbbi küzdhet a visszajutásért.

Más

A játékosok túl vannak az iskolás héten, amely után vizsgázniuk kellett. Az "egyszerűek, mint egy lejtő" a legkedvesebb, amit mondani tudunk rájuk, lépjünk is túl ezen minél gyorsabban. A ballagós szett talán Seherezádénak állt a legjobban, ennek ellenére Álmában Villantó Péter úgy nyilatkozott a vizsgabizottság előtt: Veronikát szeretné megdugni, mielőtt kiesik a játékból.

Az érettségi után nyilván szalagavató bált is tartottak, pingvinnek és habcsóknak öltözve. Seherezádé, aki egyre jobb fejnek tűnik, nagyon örült annak, hogy Attila meghívta a buliba, meg is ölelgette, mire a barbinak sminkelt Kinga gonosz nézésekkel, majd székborogatással reagált. A gonoszul nézést akkor is folytatta, amikor a férfi Veronikával társalgott. Attilának meg, mint a riportszobában bevallotta, érzései lettek a lány látásától.

Nagyon Okos Veronika aztán magányosnak érezte magát, ezért bevonult a budiba sírni. Mert annyira fél attól, hogy Péter többet lát bele a kapcsolatukba (vagyis meg akarja dugni), mint ő. Sajnos a műsor zenei szerkesztői nem őt büntették meg eközben, hanem minket, Adele Someone Like You című dalával.

Ganajtúró, késztínű fasz - jutott végkövetkeztetésre a budiban, amit közölt is Péterrel. Péter elég ostobán nézett már a benyakalt alkoholos üdítőktől, és nem értette, hogy akkor miért bújt hozzá a nő folyamatosan. A barátságnak vége, többet nem alszanak együtt, ráadásul a nagyon okos, szimpatikus lány még bömbölt is egy sort nőtársainak. "Soha sem kéne, akkor se ha utánam dobnák. Soha nem kéne, ilyen nagy bőrkeményedés van a talpán, undorodom ha csak ránézek. Soha nem kéne nekem mint pasi mert csúúúúúúúnya" - hangzott a nyüszítés azon része, amit dekódolni tudtunk. Napalmot.

És most sport

Kinga feneke a műbőr nadrágban még nagyobbnak látszik, ám az élő adásban nem ez volt a legérdekesebb produkciója. Az őt Attilához fűző veszedelmes viszonyokat Lilu hiába próbálta élő adásban tisztázni, Kinga folyamatos mellébeszélése mindezt lehetetlenné tette. A műsorvezető próbált kedvesen, anyásan segíteni neki, pedig a normális emberi reakció erre az "ütném, amíg mozog".

De ez semmi ahhoz képest, hogy Vera és Veronika mit össze tud hisztizni Péter miatt. Hogy mire számítanak a minimálfarkútól, aki bevallottan csak haverkodik, azt nem tudni, de mindegy is, mert nyíltan persze egyik nő sem akarja aztHalálos Tekintetű Annamária pedig olyan holdvilágképű lett a villaléttől, hogy szeretettel átkereszteljük Kifliszemű Annamáriára.