Orvosának köszönheti, hogy felállt a padlóról a pornóforgatása utáni rossz lelkiállapotából Kertész VV Vera - mondta el a Borsnak. Ahogy korábban elmondta, nem volt pénze, ezért kényszerült rá, hogy elmenjen egy pornóválogatásra, amiről felvétel is készült. "Egy vagy két hónappal ezelőtt egy reggelen úgy keltem fel, hogy megéreztem, napvilágra került a pornófilmem. Gyomorszorító érzés volt, és mivel nem oszthattam meg a többiekkel a félelmemet, egyedül kellett megbirkóznom vele" - mondta a lapnak. Kertész Vera számított rá, hogy kiesése után az "orrom alá dörgölik" a volt játékosok. Szeretné ettől függetlenül újrakezdeni az életét, szerinte a Való Világ 5 megfelelő kezdet ehhez.

A Blikknek ugyanakkor azt mondta, anno szívesen ugrott volna a pornószakma élére, hisz a producere szerint óriási siker volt a castingjáról készült film. "Egy hónap alatt akár egymillió forint is üthette volna a markom" - mondta. Persze hozzátette, ehhez a pénzhez már kevés lett volna a puszta orális szex. Amúgy nem nézi le a felnőttfilmek szereplőit, "nekem a pornósokról az jut eszembe, hogy jómódú, igényes színészek, amit én a lelkiismeretem miatt képtelen voltam elérni" - mondta.

A pornófilmről elmondta még a Borsnak, felháborítja, hogy a film producere "hülyére keresi magát az én filmemen". Emiatt konzultálni tervez az ügyvédjével, hogy több pénzt kapjon a film után. Arra a hírre, hogy jelölték a pornó-oscarra, annyit reagált nevetve: "És, ha már jelöltek arra a díjra... tudják mit? Ha megnyerem, akkor szívesen odamegyek és átveszem!"