VV Vera már értesült arról, hogy válaszokat várnak tőle, csak épp nincs ideje rá: visszaköltözik a villába. Amúgy nem akarta volna eltitkolni a pornóját, csak nem érezte odavalónak, hogy szóba hozza. Aha. Ja, nem szexelt Péterrel, és elhelyezkedne a médiában, ha meglesz a betevője.

A nézői voksok mindössze 24 százalékát tudta megszerezni Kertész VV Vera, így ő esett ki a VV5 utolsó előtti párbaján. Sokáig ugyan nem volt szabad ember, mert már költözik is vissza a villába, az összes párbajon kiesett játékossal együtt. Azért a Belevalóban VV Anikó és Olivér faggatták még kicsit, például a pornócastingról is.

Mást tagad

"Én vagyok" – ismerte be a szereplést, amely miatt családja pert fontolgat. Elmondása szerint elviselhetetlen anyagi körülmények között élt, ezért komolyan gondolta, hogy pornós karriert indít. Azt azért hozzátette, nem tapasztalatlanul, a körülmények és várható következmények ismerete nélkül vágott bele. "A felvétel nagyjából tavaly történt, egy hibás lépés volt, és nem készült több ilyen. Ezzel akartam foglalkozni, kaptam érte pénzt, nem is keveset."

Egyébként a játék közben is sokszor eszébe jutott, álmodott is róla. És hogy miért nem vallotta be a kamerák előtti orálozást a többiek előtt? "Nem gondoltam odatartozónak." Elmondása szerint az eset után nagyon mély depresszióba esett, hetekig kezelték, és attól tartott, ez megismétlődik a játékban is. Amikor elkezdte, komolyan változtatni akart az életén, és úgy érzi, ez sikerült is. "Megérte, nem ott fog folytatódni az életem."

Bár a castingot elismerte, a szexet Péterrel tagadja. "Nem tudom, mi látszik a felvételeken, azt, hogy hogyan, milyen simítások történtek meg, hát nem tudom, én csak arra tudok gondolni, hogy az nem Petinek az ujja volt, hanem a vékony pénisze. Szóval szerintem ne erőltesse a témát." Ezek szerint tehát előkerült egy farok, csak a sorsa nem tisztázott – erre várni kell, amíg a régi játékosok a visszaköltözés után ismét kiköltöznek.

Hogyantovább

Az újabb beköltözéstől irtózik, ami nem csoda, tekintve a lakótársakról alkotott véleményét. Szerinte Attila "nagyon nagy tapló és antiszociális", és állítja, a párbaj végén megfojtogatta őt. "Csaba tutyimutyi srác, nem csinált semmit a villában", hangzott egy másik ítélete, végül közölte, nem szívesen közösködik "Attilával meg Veronikával, meg ilyen szörnyekkel, ocsmány emberekkel". Végül megjegyezte, szívesen nyitna a média felé, csak legyen meg a betevője.

Korábban már próbált nyitni a média felé, 2009-ben például indult a Velvet Arca versenyen. Készített interjút Keleti Györgyivel is, ebből kiderült, hogy Keleti manókat ürít. Az alábbi videón láthatja a kiszavazását – a felvétel és a sors további érdekessége, hogy ugyanezen a kiszavazáson szerepelt Patkó Csenge is, akinek azóta összejött egy másik valóságshow-győzelem.

Akinek ennyi nem elég, íme a teljes Belevaló adás, persze csak addig, amíg Vera végre be nem fejezi a villakarriert, és személyesen is faggathatjuk.