A VV5 eddigi első, igazán érdekes párbaján 76 százalékkal győzött Attila, akinek ez volt az első csatája. Verának még a véletlenül pont farokformájú fülbevalói sem segítettek.

Tengermély Torkú Vera és Szórakoztatóan Szociopata Attila összecsapását az utóbbi nyerte, a szavazatok 76 százalékával. Vera pornós múltjával tehát előbb-utóbb már maga az érintett is szembenéz, csak épp nem tudni mikor: holnap az összes eddigi, villából kihullott versenyző visszatér, velük együtt tehát ő is.

A meccsnek mindenesetre ideje volt, még Kingánál és Seherezádénál is jobban utálták egymást. És úgy tűnik, van értelme összefüggést keresni a facebookos rajongók száma és a szavazatok százalékaránya között.

Accidental penis

Vera egy gaálnoémis ruhában, illetve a szokásos, hosszúkás fülbevalókkal indult csatába. Az nem derült ki, észrevette-e, hogy véletlenül pont farok formájú csillogós ékszert választott. Sajnos viszont túl komolyan vette magát, nagyjából olyan stílusban, mint egy napközis tanítónő, aki miatt végül mégis megeszi a gyerek a kelkáposztafőzeléket, csak ne vinnyogjon tovább.

Attila viszont félpercenként szórta a poénokat, gyakorlatilag megsemmisítve ellenfelét. A szituáció valószínűleg talán csak Verának nem esett le, jaj, de kínos. Mondott viszont olyan okosakat, mint hogy "érzelmeket nem lehet megszínészkedni".

Korábban

Múltkor Lilu nagyon vészjóslón szögezte le, hogy Elkezdődött a Végjáték, és ez az összefoglalóból már érezhető is volt – különösen abból a jelenetből, amelyben a napsütésben hunyorgó Attila és Seher elduettezték a Ha legközelebb látlak című Kovács Kati-slágert.

A játékosok szembesültek a nyereményautókkal is, ebből annyi volt említésre méltó, hogy Fecónak különleges élményt nyújt egy elektromos ablakemelő, a többi úgyis nettó reklám. Az már sokkal izgalmasabb volt, amikor az érzelmeikről beszéltették őket – Vera például attól félt, hogy Attila felidegesíti, és ezek után ő maga kiesik. Ennél értelmetlenebb félelmet nemigen tudnánk elképzelni, mert a végeredmény szempontjából tökmindegy, hogy idegesen vagy hótnyugodtan esik ki.

Játszottak egy bizarr versenyt is, amelyben Vera és Attila először egymás testrészeit próbálták csukott szemmel felismerni, majd néhány kör után a kihívás verbális cicaharccá fajult. Eleinte még a  "lehettünk volna jóban is, ha az első nap megsüketülök és megvakulok"-típusú megjegyzések hagyták csak el Attila száját, Vera pedig csak hápogott, végül közölte: "örüljél, hogy nem verem össze a pofádat!". Igen, emlékszünk, neki már összeverték, van róla videó is. Hagyjuk ezt.