A legrosszabb szappanoperákat idézi, ami VV Veronika és egykori pasija, Cristofel között van. Az ötödik Való Világ balhérajongó szerelmespárja azután ment szét végleg, miután Cristofel csúnyán elkalapálta a lányt, és bár az ügy a rendőrséghez is került, ráadásul a 19 éves srác is megfogadta, hogy többé nem keresi exét, most mégis ki akart vele békülni. A Blikk szerint erre ment rá Veronika egy hónapig tartó kapcsolata a titokzatos Márkóval.

"Nem értem, Cristofel mit gondol, nem fogok neki megbocsátani akkor sem, ha ajándékokkal halmoz el. Legutóbb egy gyémántgyűrűvel a kezében állt a lakásom portaszolgálatán, és arra kért, legyek a felesége. Természetesen nemet mondtam, sőt a gyűrűt is otthagytam a portán, végül úgy döntöttem, inkább visszaküldöm neki, mielőtt ezt hiszi, hogy boldogan hordom az ujjamon. Ráadásul már arra is rájöttem, mire ment ki ez az egész lánykérősdi. Bevallom, még egy pár pillanatig el is hittem, hogy ő valóban megbánta ezt az egészet, de most már tudom, hogy csak a feljelentést szerette volna ezzel megúszni" - mondta Veronika, aki azután szakított Márkóval, miután Cristofel felhívta telefonon, és azt állította, hogy ők még mindig összejárnak a csajával. Veronika persze tagad.

Cristofelnek szerencsére mindenre van magyarázata: "Ki akartam békülni vele, valóban így van. De csak azért, mert ő is ezt akarta, aztán utána már fel sem hívott. Én meg úgy éreztem, kötelességem figyelmeztetni Márkót. Szerintem nem fair, amit Veronika csinál, de most már nem is érdekel."