horoszkóp

A Viszkis a Sziget pultjánál lazult, Szabó Zsófi kutyatornázott

2012.08.12. 17:57

Ezen a hétvégén ugyan sok volt a rest celebritás, aki szégyenszemre nem osztotta meg, mi történik vele, de azért mégis felhoztunk a bányából néhány magas fűtőértékű, becses lignitdarabot. Megcsodálhatjuk a régen rövid hajjal nyomuló Dukai Regina ezer arcát, ahogy bohócot csinál magából. Az olimpiát átérző Horváth Éva jóféle csöcsös-nyaralós fotót töltött fel magáról, míg egy díjért kiáltó képen Ganxsta Zolee és Ambrus Attila, a lelkesen korongozó Viszkis áll a Sziget egyik söntésénél. Kim Kardashian, a tökéltes szajha saját hasadt személyiségét mutatta meg több pózban, és beindultak a kutyatulajok is: Szabó Zsófi ebe felett tornázik, VV Attila pedig a fenevadjával vezeti új kocsiját.

Bódi Sylvi archív képe se kutya: egy namíbiai jótékonysági autóversenyen vett részt, és az egyik helyi törzzsel pózolt egyet még 2009-ben. A fotót most töltötte fel a Facebookra. Szerencsére megtudhatjuk azt is, milyen az, amikor Fluor Tomi készen áll a partizásra (most épp nem a Soundon), amikor Széles Iza igazán partizik és amikor Adrianne Curry bealszik parti közben.

A csodás celebgaleri után pedig következzen Tyra Banks, aki azt hiszi, a folyosó kifutó, és úgy viselkedik, mint egy gigászira nőtt vetési varjú. Legalább most nem Rihannának álcázza magát.

Every Hallway is a Runway


Created with cinemagr.am