Gáspár Győzőékre letöltendő börtönt kért az ügyészség, mert a gyanú szerint 22,2 millió forinttal károsították meg az államot, adócsalással. Gáspárt ez annyira lesújtotta, hogy a Velvetnek mindössze azt mondta: „nem tudok, és nem is akarok ebben megszólalni". Azóta sajnos további traumák érték, ezekről a Blikknek számolt be.

Salgótarjánban ugyanis állítása szerint egy ötvenes férfi támadt rá, amikor ő éppen a gyerekeivel közlekedett a városban. A férfi leköpte őt, és a következő szavakat olvasta a fejére: „te rohadt csaló, mocskos szemétláda, szégyent hoztál a városunkra". Gáspár elmondása szerint a vacsoránál bőgtek, mint ahol halott van... a lányai pedig teljesen összeroppantak. Pedig már hozzászokhatott volna a köpködéshez.

Az igazmondásáról híres celebritás tagadja, hogy bármennyi pénzt is elcsalt volna, mert „a Győzike-márka fontosabb. Nem vettem el az állam pénzét, volt egy jó menedzsmentem, a produkcióra költötte a pénzt. Ha a néző azt látta volna, hogy otthon ülünk a nappaliban, akkor nincs nézettség, nekünk show-t kellett csinálnunk. Csak megjátszottuk a gazdagságot. Nem azt mutattuk a tévében, hogy Bea asszony prostituált, Győzike kocsmázni jár, Evelin lop, Virág meg mocskos." Végül megjegyezte, aki egyszer már megpróbált öngyilkosságot elkövetni, az többször is megpróbálja, ő meg már túl van ezen a körön.