Baromira unjuk már Pippa Middleton lapos seggének diadalútját, amikor annyiféle fenék van a világon, ráadásul a többsége jobban is néz ki. A lapostól a fokhagymán át a nagyon nagyig összeállítottunk néhány kategóriát, válasszon közülük kedvencet!

A magyar celebek fenekéről már megkérdeztük véleményüket, akkor Gregor Bernadett seggét találták a legtetszetősebbnek. Most viszont a külföldi sztárnők altesteit soroltuk kasztokba, mert már rohadtul unjuk, hogy csak a lapos valagú Pippát dicsérik. Tessék, itt vannak a jobbak!

Lapos, avagy Middleton-segg

A klasszikusokat azért nem lehet kihagyni, tehát a plasztikaálom Pippa-féle lapos seggel kezdjük az enumárációt. Ez általában az amúgy is vékony nőkön fedezhető fel, például az inkább melle közével haknizó Jennifer Anistonon, vagy a hízókúrázó Katalin hercegnén. Íme.

Katalin hercegné már csak a közös génkészlet miatt is sorolható ebbe a kasztba. Ha figyelmesen végignézték galériánkat, észlelhették, hogy a fiatalasszony milyen karcsú, ami általában ilyen formákkal jár. Húga, Pippa néha trükközik fenékgömbölyítő nadrággal, ám a kerekségtől így is messze jár. Jennifer Aniston szintén ide sorolható, de vajon tetszik?

Fokhagyma

Szintén a vékonyabb testalkatú nőkre jellemző a fokhagymasegg, amely egyszerre kicsi és gömbölyded. Főleg azoknak van ilyen, akiknek testi adottságai jelentősen hozzájárulnak bevételeikhez.

Ilyen például Kylie Minogue, aki sokat ugrabugrál színpadon, és naptárat is gyárt, Blake Lively, aki annyira szerelmes a sajátjába, hogy le is fotózta (jól van na, nem magának, másnak), és Eva Longoria, aki általában nem különösebben bonyolult jónőket alakít a tévében, amből elég jól él.

Közepes, avagy Johansson-segg

A nem túl slank, már-már átlagosnak mondható celebek ún. Johansson-seggel rendelkeznek. Köztük van a már nemcsontsovány Angelina Jolie, Lindsay Dutyis Lohan, és értelemszerűen Scarlett Johansson.

Mint az galériánk képeiből is kiderülhetett, a közepes seggben semmi különös nincs, csak jó ránézni. Az átlagos, esetleg annál kicsit soványabb alkatú nők méretben arányos fenekéről van szó, mint Jolie-é, akinek egy ideje valószínűleg már nincsenek táplálkozási zavarai, az eszement Lohané, aki egy ideje már nem mutogatja a sajátját, és természetesen Scarlett Johanssoné, amelyből mém lett, megérdemelten.

Nagy, avagy Beyoncé-segg

Aki a nagyot nem becsüli, semmilyet sem érdemel. Kategóriánk névadója a termetes farát szívesen mutogató Beyoncé, de idetartozik Rihanna és Jennifer Lopez is, úgy látszik, a méretes valag énekesnői karriert okoz.

Ezeken a seggeken már megáll a söröskorsó, és ezt tulajdonosaik annyira nem is bánják, mert szívesen mutogatják őket. A terhes-vagy-nem Beyoncé állandóan miniruhákban pompázik, Rihanna bikiniben lép fel, és combfixben pompázik új klipjében, Jennifer Lopez pedig szűk és rövid, d elegalább villantós ruhákban jelenik meg, amikor csak teheti.

Nagyon nagy, avagy Kardashian-segg

E csoportba Kim Kardashian és Jennifer Love Hewitt, illetve Christina Hendricks tartozik. Az ő fenekükön már nemcsak a söröskorsó, hanem a hozzá kapcsolódó felespoharak is elférnének, mondjuk három.

Az ő példájuk alapján úgy tűnik, a nagyon nagy fenék főleg tévés karriert okoz: a saját seggét természetesként kezelő Kim Kardashiannek nem is annyira a modellkedés jött be, inkább a tévében kamatoztatja egész estés alfelét, az óriásmellű Christina Hendricks a Mad Menben riszál mindannyiunk örömére, Jennifer Love Hewitt pedig szellemekkel suttogás közben hangsúlyozza óriásvalagát.

Láthatatlan, avagy a taylorswift

Elvétve, de előfordulnak olyan celebek is, mint Taylor Swift, akik sosem hivalkodnak azzal, ami rájuk nőtt, legfeljebb véletlenül villantják meg. Ez is lehet szimpatikus, szavazzon rá, ha ennél jobbat nem tudna elképzelni.

És akkor íme a lehetőség: mutassa meg a világnak, hogy melyik a

Melyik a legjobb?

kedvenc seggtípusa, csak kattintania kell. Ha most is a Pippa-féle, totál jellegtelen, lapos fenék fog győzni, a maradék hitünk is elvész az emberiségben. Adjanak esélyt a nagyobb valagaknak, annyi karrierlehetőség áll előttük! És ne hagyják magukat befolyásolni holmi pucér önfotók által.