Szandi és Zsidró Tamás produkciója kevés volt a továbbjutáshoz a múlt vasárnapi celebes-énekes showműsorban, de most nem a legjobb előadást keressük, hanem a legjobb lábat. Ön szerint kié a legjobb láb a műsorban? Gyászolja Pintácsi Alexandráét?

Az első adásban még dekoltázsokkal erősítettek a SuperTV2-n futó A Nagy Duett szereplői, majd a másodikban is, különösen igaz ez Détár Enikőre. Aztán a színésznő és duettpartnere, Kovács Lázár kiesett a showműsorból, de szerencsére Szinetár Dóra és Dopeman maradt, a legutóbb szexi titkárnőnek öltöztetett műsorvezetőt, Liptai Claudiát meg biztosan nem cserélik le időközben. Úgyhogy van még dekoltázs- és lábpontenciál.

Szinetár combban erős

Kié a legjobb láb?

A celebes-éneklős showműsorból elsőként Pataky Attilának, és a lábban erős Görög Zitának kellett távoznia, úgyhogy őt már ki is hagytuk a válogatásból. Király Linda egyelőre nem mutatott merészet, Szinetár Dóra viszont annál inkább. És akkor ki is derült, hogy a színésznő combban egy kicsit erős, de kárpótol a látványért a különös összhang, amit Dopemannel hoznak.

A Papp Gergely oldalán éneklő Szulák Andrea sem vett még minit, és a Lakatos Márkkal nagyokat taroló Bangó Margit is óvatosabban öltözködik, Erdélyi Mónika azonban megvillantott már lábait. Az "azt emeld ki, amid van" elvet követő Pintácsi Alexandra az összes eddigi adásban hangsúlyozta lábait, az eheti részben azonban már másra kell rövidet adni, mert Szandit és partnerét, Zsidró Tamást nem juttatták tovább. Sérelmezte is Szandi rendesen, a hétfői Mokkában hangot adott szomorúságának. A Jóban Rosszban szereplője, Cseke Katinka inkább a nadrág híve, de míg ő bővebb fazonokban lép színpadra, addig Csézy a szűkítettet kedveli. Na de kié a legjobb láb a műsorban? Szavazzon!