Laura esett ki A címlaplány első adásában. Szegény már a műsor első felében megkapta a magáét: bár azt mondta, hogy vagány és műsorvezető szeretne lenni, mindenki más pillanatok alatt elfelejtette a nevét – még az sem segített, hogy ő is volt szépségkirálynő, konkrétan Miss FeHoVa. Két lány alatt rezgett a léc, de Kitti, a sellőruhás hetényegyházi esztergályosnő megúszta.

A versenyzők kedélyeit főleg Maya borzolta – a lány legalább tízszer elmondta, hogy ő Miss Hungary volt (fel is idézte bennünk a csatorna egy másik celebjét, Éden Pistát, aki Nobelt is nyerhetne, akkor is úgy maradna meg emlékeinkben, mint Mr. Nyíregyháza, második helyezett). Kitti sem indult jól, keménykedéssel rontotta el bemutatkozását, és kérdőre vonta a többieket, ki nevel még itt rajta kívül kamaszfiút. (Aki amúgy nem a sajátja, hanem az öccse.)

Minket az a ciklámenszínű rúzs zaklatott fel, amelyet jónak láttak a versenyzők ajkain elhelyezni. Luca arcában felfedezni véltük Éden Noémit, Görög Zita pedig szépen elmagyarázta az egyszeri playmate-nek, hogy nem feltétlenül kell azonnal levetkőznie, ha érvényesülni akar. Aljona pityergett, mert azt hitte, elrontotta a fotózást, a 22 éves Alexa pedig bevallotta: „régen vadabb stílusom volt, de már letisztultam". Az epizód mérhetetlenül kínos kortesbeszédekkel ért véget, ami alapján azt gyanítjuk, ez minden rész végén így lesz, úgyhogy ezentúl várjuk a szellemóriások heti csatáját is.