Testvérek is versenyeznek a Viasat új realityjében, amelynek lényege, hogy sok a jó csaj, de csak egy maradhat, viszont az kap egy reklámszerződést, és hárommillió forintot. Kedvencünk az orosz Aljona, de Malakona Amina is tartogathat meglepetéseket, már ha lesz mondanivalója.

Április kilencedikén indul a Viasat3 új, saját gyártású sorozata, A címlaplány, amelyben tíz modell verseng, hárommillió forintért, és hogy egy évig a hot! magazin arcai legyenek. De talán mégis inkább az előbbiért. Meg persze az ismertebbé válásért. Van, aki előnnyel indul: a szereplők között ott van a Miss Winterből Miss Hungaryvé evolválódott Bertók Marianna és Malakona Amina is, akiket külön-külön és együtt is láttunk már pózolni, például egy energiaital-gyártósoron(Csak tisztázás végett: a műsor felvételről megy majd, már leforgatták.) 

A mezőnyt egyébként mindenki el tudja képzelni: magas, vékony lányok égig érő combokkal, szép frizurákkal, és őrületes ambíciókkal, illetve zsigeri mosolyokkal. Csak a megszólaláskor válik el a rúdtáncos a speedfitness-edzőtől, az esztergályos az operaénekestől. Ismerkedjen velük a galériánkban!

Mivel szeretjük az ismerős arcokat, ezért Bertókkal, és a Kisbertókkal elegyedtünk beszélgetésbe. A nővérek saját bevallásuk szerint nem versengenek, nem tesznek keresztbe egymásnak, minden idilli. „Annyi van csak, hogy a Fruzsina lassabb, a fürdőszobában is sokáig van, én meg nagyon pörgős vagyok, de ezt ne úgy képzeld el, hogy bármi ellentét lenne köztünk" - mondta el a nagyobbik Bertók. „Egyébként mindig segítjük egymást mindenben, csak annyi van még, hogy a Marianna nagyon akaratos, sokszor próbálja mindenkire ráerőltetni a véleményét"  - tette hozzá a kisebbik (aki saját bevallása szerint nagyon friss arc, erős lelkülettel, és végleteket tud mutatni). De amúgy mindig a legjobbat hozzák ki egymásból. A vágyaik is hasonlók: mindketten műsorvezetők szeretnének lenni. Az idősebbik a sztárokkal, öltözködéssel foglalkozna, és az ifjabbikat is   nagyon érdekli a média világa. Hogy miért vágyik minden csinos lány tévés pályára, arról lövésünk sincs, és az ő magyarázatuktól sem lettünk okosabbak. A nagyobbik Bertók válaszát szó szerint idézzük.

„Kihívásnak tartom, mindig megfelelni, mindig tökéletesnek lenni, szerintem abban nagy munka van. Például azzal, hogy én szépségkirálynő lettem, az nem egyik napról lett a másikra. Jó, a választás, az igen, de előtte rengeteget jártam edzeni, rengeteget figyeltem oda magamra, nem csak úgy az ölembe hullott. Ez igenis egy olyan dolog, amit ki kell tűzni, mint célt, és elérni azzal, hogy energiát fordítasz rá. És szerintem a műsorvezetés is ilyen, hogy fel kell rá készülni, agyilag mindig a topon lenni. [...] Előtte nagyon izgulsz, hogy mindent tökéletesen megoldjál, az a pozitív stressz úgy imponálja az embert, és utána odateszed azt a végeredményt, amit elvárnak tőled. Van egy ilyen íve a dolognak, hogy először stressz, aztán jön a sikerélmény..."

„Az elég sokféle szakmánál van szerintem" - jegyezte meg erre Malakona Amina, aki ekkor szólalt meg önszántából először. „Általában csak akkor beszélek, ha van mondanivalóm" - szögezte le. Valószínűleg nem lett volna ennyire zord, ha az éjszakát nem kórházban tölti, a mandulagyulladása miatt. Nyugi, már jól van. Egyébként ő speciel nem tévézni, hanem színészkedni szeretne, öt év múlva (31 évesen) pedig családos nőnek látja magát.

Másfél hónapig csupa nővel, össze-, a világtól meg elzárva létezni még egy birkának is komoly kihívás lenne, de Bertók Marianna szerint meg lehet szokni, csak az a lényeg, hogy legyen egy külön tükör. „Nagyon sokoldalúnak és céltudatosnak tartom magam, jól tudok teljesíteni a fotózásokon. Úgy gondolom, hogy egy jó címlaplány alkalmazkodó, fotogén, jól teremt kapcsolatot az emberekkel, tudja hogy mikor és hol hogyan kell viselkedni, és erre megfelelőnek tartom magam."