Simon fehér fenekével kezdődött a kedd esti VV6 összefoglalója, mivel a srác megszegett valami piszlicsáré szabályt, ezért büntetésül egész nap ajtót kellett nyitogatnia egy óriási, rikítózöld fürdőnadrágban, olyanban, mint amilyet Borat is viselt. A sírásáról híres Aurelio szintén büntetést kapott, amiért nem viselte a mikroportját, ezért egy nagy, kövekkel teli táskát kellett magával cipelnie egész nap.

A villalakók azt a feladatot kapták, hogy képzeljék magukat a párbajra kiválasztott Laci helyébe, és mondják el, szerintük kik vannak veszélyben és kik vannak biztonságban. Teljesen felesleges lenne felsorolni, hogy ki kire adta a jeleket, a lényeg az, hogy a villalakók többsége abban a hitben él, hogy negyvenéves Laci valószínűleg Aureliót viszi majd ki párbajozni, mivel a farokpörgetésben tehetséges fiú neki adta a kendőt biszex Teo és nagyon rózsaszín Zsóf helyett.

Ha lemaradt volna, Gyúrós Józsiról már kedd délután kiderült, hogy szeretne távozni a villából, mert már baromira hiányzik neki a barátnője, a családja és a haverjai. Józsi először a nyugiszobában szenvedett, majd a kertben, később pedig a riportszobában mondta el a műsor készítőinek, hogy ő bizony eltakarodna haza, mert már nem bírja a bezártságot. "Nem érzem itt jól magam" − mondta, majd megköszönte és kiment, hogy sírjon egy kicsit a kertben. Józsi egy nap gondolkodási időt kapott, hogy eldöntse, marad, vagy tényleg menni akar-e. Miután a kiválasztott Laci megtudta, hogy Józsi lelépne, felajánlotta neki, hogy kiviszi őt párbajozi, hogy legalább addig is láthassa a csaját a közönségben, Laci viszont elfelejtette, hogy ezzel megszegi a szabályt, ami úgy szól, hogy nem mondhatja el senkinek sem, hogy kit visz párbajra. Negyvenéves Laci rögtön kapta is a levelet, hogy megszegte a szabályt, büntetést kap, méghozzá azt, hogy nem választhatja Józsit, a srác ugyanis védettséget kap. 

És hogy a villalakók se unatkozzanak, a fiúknak szerenádot kellett írniuk a lányoknak, ami viszonylag unalmas feladat volt, de Zsolt reakciójáért már megérte: "Mi a tököm az a szerenád?" Végül mégis ő nyerte meg a feladatot, ezért randira vihette szőke Dorkát, akivel nemrég már csókolózott is. Dorkának és a kispesti macsónak szerencsére volt közös témája, az egész randi alatt a wannabe szupermodell Izát ekézték, aki meg van sértődve, hogy Zsolt nem mászott rá. Ezen annyira felizgultak, hogy smároltak egyet a jakuzziban.

Lilu egyébként továbbra is kedvtelenül vezeti a műsort, úgy viselkedik, mint egy osztályfőnök június közepén, és a rosszkedvét a jelek szerint még a libafos színű nadrágja sem dobta fel, amivel klasszul beépült a vetített háttérbe. Az összefoglaló végén Lilu csak annyit mondott, hogy "VÉGRE", majd elhadarta, hogy mit nyerhet a nyertes és mehettünk is reklámot nézni, ön pedig megnézheti a nagyon rózsaszín Zsófit smink nélkül: