Már a sokadik adás szól a világ legunalmasabb szappanoperájába illő szerelmi szálról, amiben minden van, csak szerelem nincs. Illetve más sincs. A főszerelők továbbra is a rinyakirálynő Iza és hajdúsági Krisztián, és mindketten szenvednek a másik miatt. Krisztián még mindig elhiszi, hogy a wannabe szupermodell viszonozza a közeledését, de Iza továbbra is csak kihasználja a fiút. Sokadszorra mondta el neki most is a lány, hogy a villán kívül szégyellné őt, mert nem felelne meg más elvárásainak. De azért persze dünnyögtek egymásnak egy sort az ágyban fetrengve, miközben a fiú kérdezgette, hogy miért nem, Iza meg mondogatta, hogy miért nem. "Már én is olyan bonyolult vagyok saját magamnak, hogy már nem is igazodom ki magamon" − mondta ezek után Iza. Hasonlóan érzünk mi is.

A szappanopera aztán folytatódott tovább, csak más szereplőkkel. A helikopterkirály Aurelio BEVALLOTTA Zsófinak, hogy ő a villában inkább a farka után megy, nem a szíve után. Nagyon rózsaszín Zsófi úgy érezte, hogy erre a legmegfelelőbb reakció egy kis viháncolás lesz, illetve az, hogy meginvitálja Aureliót az ágyába. A vasárnapi párbajra készülő Laza Dávidnak ez a kis évődés nagyon nem tetszett, Charlotte-tal meg is beszélték, hogy Zsófi milyen gáz, hogy így hagyja magát. "Ez akkora ribanc kint. Ezek azok a lányok, akik tényleg csak arra valók" − mondta Charlotte, akinek UFO Zsolti segített a svájci prostikarrierjében. De Dávid is puffogott egy sort, amiért nem ő enyeleg Zsófival: "Majd találok magamnak másik nőt a villában. Van itt elég. Ha belsőleg itt mindenki bulla, üres, akkor menjünk rá a külsőre!" De most inkább nézze meg Laza Dávid elképesztően duva reggeli táncát.

Kialakultak a vasárnap párbajozó felek csapatai

Dávid mellé állt Aurelio, Charlotte, Józsi, meg Teo.

Viki mellé pedig Zsolt, Iza, Dorka, Zsófi és Krisztián. 

Nagyon magabiztos laza Dávid ezután lelkesítő beszédet nyomott csapatának, amiben elmondta nekik, hogy ő fog visszamenni a villába vasárnap, és biztos benne, hogy az ő csapatában lévő öt ember lesz az utolsó öt ember a villában. Vagy nem.