Amikor vasárnap délután megjelent a Velveten a hat legdurvább Barbie-babáról szóló cikk, még mi sem sejtettük, hogy a TV2 a legdurvább Kennel áll elő a Nagy Duett színpadán. Azok után, hogy múlt héten Fekete László pogózott a podukciójukban, nem gondoltuk volna, hogy mindazt lehet überelni. Aztán kiderült, hogy de: a világrekorder erősportoló az Aqua Barbie Girl című számát adta elő Nótár Maryval, itt kell abbahagyni a műsort, ennél már biztosan nem lesz nagyobb tömegpusztító fegyvere a Nagy Duettnek, mint Fekete László Kennek öltöztetve. Balázs Klári szerint egyébként úgy festett, mint egy pedofil medve. 

A mostani sztárvendég a tavalyi széria duója, Zoltán Erika és Hajdú Péter volt, utóbbi nagyon úgy tűnik, szerette volna visszaadni feleségének, hogy LL Junior alákavart neki: a producer Zoltán Erika seggéhez irányzott néhány termékenyítő mozdulatot. 

A még mindig szórakoztató, humorban bővelkedő műsorból vasárnap este Csisztu Zsuzsa és Sipos Péter esett ki, a sportolóból lett műsorvezetőről közben az is kiderült, hogy a második neve Zenóbia. Így, ahogy írtuk, igen.