Szegény Farrah Abraham – azaz pornós tinimami – lassan tényleg kiérdemli a legkínosabb celebritás fődíját. Igen, tudjuk, hogy a verseny szoros, pornós mami viszont folyamatosan túllicitálja ellenfeleit. Most például az derült ki, hogy nem tudja pontosan, mi is áll pontosan abban a könyvben, amit elvileg ő írt – írja a Superficial. Merthogy írt ám könyvet, pontosabban születtek könyvek, melyek az ő neve alatt futnak, és elvileg az ő élményei alapján íródtak.

Készült könyv a pompomlány csapatkapitányból tinimamivá váló szívszorítóan drámai életszakaszáról, meg a kamu-házipornójáról is – tehát mindenről, ami fontos. A minap az utóbbi könyvével kapcsolatban bukott le. A könyv tehát a vele megtörtént eseményekről szól, de regény formájában, így a hősnőt sem Farrah Abraham-nek, hanem Fallon Opal-nak hívják. „Igen, van egy szexvideóm és a könyv is egy szexvideóról szól, de Fallon Opal teljesen más, az egész történet teljesen más” – magyarázta a Huffington Postnak egy nemrég készült interjúban.

Azt is mondta, a főhősnője „teljesen különbözik” tőle, hiszen a karakternek nincs gyereke és nem valóságshow által vált híressé. Kivéve, hogy de: Fallon egy valóságshow által indítja el magát és „karrierjét”, amit úgy néz ki, Abraham elfelejtett. A könyv alapjául szolgáló történések már önmagukban cikik, hát még ha azt sem tudja, mi is van leírva pontosan... Abraham újra és újra felülírja a kínosság fogalmát. Összesen egyébként három regény is született, mindháromban ugyanaz a főszereplő.

De az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak súlyos memóriazavarokkal küzd. Ezt bizonyítja a következő megnyilvánulása is, melyet az állítólagos megerőszakolásával kapcsolatosan fogalmazott meg. A Huffington Posttal készült interjú során nem nagyon emlékezett az eseményre, ilyeneket mondott inkább: „Én személy szerint nem neveznék meg neveket és nem beszélnék azokról a dolgokról, amikkel azután kellett szembenéznem, miután megjelent az a bizonyos cikk, melyben arról beszéltem, amiről talán nem kellett volna. De... egy csomó ilyen eset van, egy csomószor megtörténik az ilyen. Ez megy a klubokban, és egy csomó celeb küzd meg ezzel és ehhez hasonló problémákkal. És ez nagyon szomorú.” Ha jól értjük tehát, Farrah Abraham szerint a celebeket lépten-nyomon megerőszakolják.