Amerika a lehetőségek hazája: az év vállalkozója lett az a Farrah Abraham, aki 2008 óta egy nem várt terhességből, illetve pornózásból él. Most az Egyesült Államok vállalkozói díjra jelölték, és felkérték műsorvezetőnek, mint a színtér példaértékű szereplőjét.

„Az MTV Tini Mamija, vállalkozó, sikeres szerző, a maga útját járja, kockázatvállaló" – így jellemzi az amerikai vállalkozók válogatott rétege ​Farrah Abrahamet – tudják, a műtött csöcsű, pornós tinimamit. A szakma nem viccel, hiszen saját díjátadójukra – azEOTM, vagyis Entrepreneurs On The Move Awardsra – felkérték műsorvezetőnek, ráadásul két díjra is jelölték. Egyrészt a kiváló irodalmi alkotás kategóriában versenyzett, amelyre a My Teenage Dream Ended (talán úgy magyaríthatjuk, Leányálmom szertefoszlott) című könyve jogosítja fel. Örülhet, mert a motivációs/önsegítő kötete miatt hazavihette a vonatkozó díjat.

A másikat – kiváló realityszereplő – sajnos nem kapta meg, de ebben közrejátszhatott az is, hogy a jelölés alapjául szolgáló 16 & pregnant, vagyis Várandós tinik című műsorát 2008-ban forgatta, és úgy látszik, a nagy mű nem állta ki az idő próbáját.

A díjátadón egyébként a honlapjuk szerint az üzleti, filantróp és művészeti területek kiemelkedő vállalkozói teljesítményeit értékelik, illetve az Aaron Hatcher-díjat is kiosztják annak, aki a társadalmi igazságosságért és az emberi jogokért a legtöbbet tette. Gyakorlatilag mindet megérdemelte volna, mindjárt elmondjuk, miért, de előbb nézze meg galériánkat a dicsőségben fürdőző celebnőről. (A képek alatt a díjazott műből idézünk.)

Na de miért kiváló ő?

Farrah Abraham a suttyócelebek tökéletes példája, aki 2008 óta tényleg a terhessége keltette celeb-hírnévből él. Még különösebben aljasnak sem kell lenni ahhoz, hogy ezt kimondjuk: megteszi ő maga, hivatalos honlapjának tehetségmenüpontjában. Kivonatoljuk, mire büszke.

  • 2008: Várandós tinik (realitysorozat); 2009-12: Tini Mami 1-4 (realitysorozat, 4 évad); 2013: Tini Mami – A legeslegkedvencebb pillanatok (brit tévéműsor, műsorvezető).
  • 2012 júniusa: első lemeze, Leányálmom szertefoszlott (10 dal). Az első kislemez: 2012. augusztus, Liar Liar (Hazug, hazug).
  • 2012 augusztusa: első könyve, Leányálmom szertefoszlott (a cím eléggé tetszhetett neki).

Amit ugyan nem sorol fel büszkeségei között, de nem is tagad, az az úgynevezett egyéb megjelenése: sokáig tagadott, majd a Vividnek eladott pornófilmje 2013-ban. Ezt, néhány modellkurzust, illetve önsegítő könyvet leszámítva összesen egy gyereket adott a világnak, akit egyedül nevel. Ja, 2009-ben ő volt a kilencedik az Iowa állambeli tiniszépségversenyen, de akkor még nem voltak meg az új mellei. Ennyi teljesítménnyel még díjakat is szerezni és folyamatosan címlapra kerülni egyszerre tahó és zseniális. Szeretettel gratulálunk.