Hujber Ferenc is kiakadt Sebestyén Balázsékra, és ennek hangot is adott a Facebookon:

"Végtelenül felháborodtam Balázsék műsorán, melyben a műsorvezetők az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lány történetével viccelődtek. Én, aki rövidesen magam is egy kislány apukája leszek, azt akarom, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri örökre távozzanak a médiából. 
Egyszerűen undorodom tőlük. Ők azok, akik évek óta gyakorlatilag következmények nélkül engedhetnek meg maguknak bármit. Igazi szent tehenek. De nálam most betelt a pohár. Azt akarom, hogy örökre tűnjenek el a magyar médiából, de még az országból is! Kapócs Zsókát annak idején rögtön kirúgták a rádióból és az RTL Klub azonnal lecserélte az indulásra váró Szombat esti lázban, mert kiszaladt a száján egy melegeket sértő mondat, Balázsék viszont bármit megtehetnek. Úgy látszik, az RTL Klubnál érzékenyebbek a melegeket érő támadásokra, mint a megerőszakolt lányokon gúnyolódókra! Innen üzenem Vadon Jani és Rákóczi Feri kislányainak: Kedves Hajnalka és Panni, ha valaki egyszer egy kis polski felhúzott ablakába szorítja a fejeteket, és megtörténik a ’káresemény’, nyugodtan gyertek hozzám, mert az apukáitok akkor is csak röhögni fognak az egészen.
Tárgyalások folytak, hogy a Celeb vagyok,ments ki innen műsorban szerepeljek természetesen ezek után ezt is lemondom, csak, hogy ne kelljen együtt lennem ezekkel az emberekkel. És az RTL Klubtól is azt várom, hogy ezek után határolódjanak el a műsorvezetőjüktől. Balázsékkal jó ideje elszaladt a ló, pedig csak Budapesten világhírűek. Én viszont sokat járok vidékre, ahol a legtöbben utálják őket. 
Ja, és még egy dolog: Azért tisztáztam annak idején a múltammal és a magánéletemmel kapcsolatosan tudatosan mindent, hogy senki se köthessen belém, ha valamilyen üggyel kapcsolatban kiállok a világ elé. Akkoriban többször is elmondtam: rá fogok még lépni egy-két ember lábára. Nekem nincs vesztenivalóm! Ami pedig a mostani nyilatkozatot illeti, nem első felindulásból tettem. Hét napig vártam vele…
Hujber Ferenc"

Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc a Class FM Morning Show című műsorában poénkodtak még múlthéten az ELTE gólyatáborában történt erőszak kapcsán, és ezen nem csak Hujber Ferenc akadt ki.

Update:

Az RTL Klub a Blikk megkeresésérea következőt nyilatkozta: "Az adás elkészítése előtt sokkal több esetleges szereplőt felhívunk, mint akire szükség van, hogy felmérjük, kikkel tudunk együtt dolgozni. Hamar kiderült, vele nem. Ráadásul az anyagi igényei is a valóságtól elrugaszkodottak voltak" – mondta Herman Péter, a műsor kreatív producere.