Újra jelentkezünk hetilapszemlékkel, amelyben olyan emberek szexuális életéről is olvashat, akikéről soha nem is akart. Túlzó címadások, és a nő, aki mindenáron gyereket akar, de mindenáron!

Story 

Attól még, hogy Liptai Claudia műsort vezet, gyereke is van. A hetilapban ez „A SZTÁR IS ANYA” címmel olvasható, és mi most nagyon örülünk, hogy egyetlen TV2-s dolgozónak sem kell családi véráldozatot bemutatnia azért, hogy munkához jusson.

Majka betegen is ment dolgozni, a Sztárban sztár felvételén gyereke anyja, Dundika is ott volt. „Dundika minden szünetben rohant Majkához, aki bármennyire is kemény, élvezte a törődést.”

Zámbó Jimmy özvegyét továbbra is Edit asszonynak hívják. Hat éve vannak együtt egy Tibor nevű férfivel, aki hasonlít az elhunyt énekesre. „Edit nehezen adta be a derekát”, amit nem akarunk elképzelni, de a lényeg, hogy két évi udvarlás után jöttek össze. „Itt Csepelen mindenki szeret és tisztel minket, mert lájták, hogy úgy élünk, mint bárki más.”

Pikali Gerda és a szempilláját festető Rékasi Károly konkurens csatornáknál (TV2, RTL Klub) dolgoznak, úgyhogy nem beszélhetnek munkaügyekről. A cikkben amúgy nem ez az izgi, hanem hogy kollégánkat is emlegetik benne: „a párt egyébként nemigen láttuk nyilvános rendezvényen az elhíresült főzőshow óta, mely után Rékasi elkobozta [!!!!!!!!!!!!] egy fotós kameráját”. Ezt ő így látta, mi meg így.

Tóth Gabi az X-Faktor felvételén az asztal alatt le szokta venni a tűsarkúját, és papucsba bújik, amivel csak egyetérteni lehet.

Kökény Attila egyszer drogtesztet csináltatott a fiával, akinek a szeme ettől könnyes lett, és sérelmezte, hogy apja nem bízik benne. A teszt eredményét a hetilap nem közli.

Szily Nóra szerint „a flört olyan, mint egy finom koktél”. Hát, akkor fenékig. „Az embert jóleső, apró, huncut meglepetések érhetik, amikről kár lenne lemaradni.” Medveczky Ilona viszont sosem csinált ilyet. „Az én esetemben már az is felért egy durva flörttel, ha megjelentem valahol.”

Celebek, akik ételek rovatunkban ezen a héten: Danics Dóra és Bach Szilvia Steakburgonya házi sültpaprikakrémmel és gorgonzolamártással.

Soha többé nem akar szexelni? Még véletlenül se? Akkor képzelje el azt, ahogy Rogán Antal és Cecil  [mi azt hittük, Cecília, de mindegy] megőrzik a tüzet. Ugyanis a feleség szerint ezt csinálják (egy ideje következetesen), és mondanak még más egyebeket is azon a két oldalon, amit nekik szentelt a magazin, de nekünk még van józan eszünk.

Elhunyt Halit Ergenç, a Szulejmán címszereplőjének édesanyja. 

Görbe Nóra még mindig jó formában van, de már valószínűleg nem vijjog.

Hot!

Bereczki Zoltán már dugott a válása óta, de nincs csaja. Ezt persze ő úgy mondja, hogy „nem akarok úgy tenni, mintha az elmúlt két évben szüzességi fogadalmat tettem volna. Mostanában is vannak kalandok, történetek az életemben”.

Bochkor Gábor elmúlt ötven.

Tóth Vera és Pásztor Anna nagyon jó barátnők.

Keresztes Ildikó talajtornász volt, de szétment a könyöke, úgyhogy nem tudta folytatni. Anyukája reméli, hogy többé nem történik ilyesmi. Na, ennek a történetnek adták azt a címet, hogy „Keresztes Ildikó édesanyja, Éva tragédiától félti a lányát!”.

Gundel Takács Gábor nagyon szereti a feleségét. Ezt is mondta róla: „nem könnyű egy okos nővel élni, de legalább nem unalmas, ráadásul állandóan inspirál”.

Nádai VV ÉNB OTP DVTK Anikó negyvennégy kiló, és szeretne hízni, de lusta enni. A barátai állítólag az életéért rettegnek. 

Keleti Andreának és egykori táncostársának nélkülöznie kellett. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy miközben autóval Olaszországba jártak táncot tanulni, szalámis szendvicsen és zsíros kenyéren éltek, parkolókban zuhanyoztak és a kocsiban aludtak. Az utakat varrásból fedezték, mert az eredeti szakmája férfiszabó.

Jáksó Lászlónak már volt aranyere.

Vastag Csaba fenekén szétrepedt a nadrág.

:DDD „Bódi Sylvi mindenáron szülni akar!” :DDD „Olyat keresek, akinek nem a harmadik, negyedik, ötödik gyermekét, hanem az elsőt fogom megszülni. Azt az élményt akarom megélni, hogy együtt csináljuk végig az egészet, annak minden nevetséges kis botlásával, vicces helyzetével. Legegyszerűbben megfogalmazva szerelemgyerekre vágyom. [...] Jó lenne egy magyar férfival családot alapítani, akivel közös a kultúránk, a hagyományaink, egy nyelvet beszélünk, egy országban élünk. Hogy tudja, hogy mi az a Túró Rudi, vagy melyik mese a Vuk.”

Nem hiszik el, a Hot! meg Tarlós Istvánnal interjúzott. Kiderült: az egyik unokája hihetetlenül hasonlít rá – „mindegyik az én vérem” – , és néha bizony otthon is felemeli a hangját.

Stahl Juditnak és Schobert Norbertnek is sok pénze van, amiért a gyerekeiknek is jó lesz.

Szinetár Dóra már nem vágyik vékonyabb lábakra vagy göndör hajra.

Best

A magyar lapok közül nekik sikerült printbe megszerezni Amal Alamuddin és George Clooney esküvői fotóit, ha érdekli az ilyesmi, akkor megnézheti.

Keresztes Ildikó tök szimpatikusan nyilatkozott arról, miért nem nyilatkozik a magánéletéről. „Megértem, hogy az emberek kíváncsiak arra, milyen vagyok a magánéletben. Ennek örülök is, mert azt jelenti, megkedveltek. Az életemnek azonban van egy része, amit szeretnék magamnak megtartani.” Mindezt valószínűleg arra mondta, hogy a Blikk szerint összejött egy gazdag és befolyásos emberrel.

Kapócs Zsóka egész nyáron ingyen utazgatott, mert együttműködött egy utazásszervező céggel, és most ragyog.

Ha nem volt elég Rogán és Tarlós, akkor íme: Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége a harmadik gyerekével várandós. 

Béres Alexandra három hét múlva szül, addigra le kell szűkíteni a kiválasztott hat név körét.

Kiskegyed

Valaki elvitte a newsroomból, szégyellje magát.