Az Éjjel-nappal Budapest csapata is ellátogatott a Story-gálára, de sajnos meglepően visszafogottan viselkedtek. A sorozatban szerepel a Való világgal felbukkant Nádai Anikó is, aki a Velvetnek elmondta, hogy volt olyan időszak, amikor nagyon el volt keseredve, mert úgy érezte, hogy el fogják felejteni, most viszont jól érzi magát a bőrében, mert azt csinálhatja, amit szeret.

A Való világ után Nádai Anikó reménykedett benne, hogy sikeresen alakul az élete. Elég alázatosnak tartja magát, elmondása szerint mindene a pontosság, mindenben száz százalékot szeret nyújtani, és szerinte részben ez is vezetett ahhoz, hogy aztán számítottak rá az Éjjel-nappal Budapest csapatában. "Annak, aki jelentkezik egy valóságshowba, elsősorban az a célja, hogy az ott megszerzett hírnevet kamatoztatni tudja" – mondta Nádai Anikó a Velvetnek. "Én bent voltam majdnem fél évet, kaptam 154 nap ingyenreklámot, ott voltam a nézők nappalijában, a hálószobájukban" – emlékezett vissza a kezdetekre.

Amikor bekerült a Való világba, fogalma sem volt, hogy mire vállalkozik. Mint mondta, gyorsan eljött az a pont, amikor rájött, hogy azért tenni is kell, hogy az ember neve fent tudjon maradni. Így aztán természetesen később volt olyan időszak, amikor nagyon el volt keseredve, mert úgy érezte, hogy el fogják felejteni. "Féltem, hogy én is egy vagyok a sok közül, aki eltűnik a süllyesztőben, és ezt nagyon nem akartam" – vallotta be a Velvetnek. Most viszont jól érzi magát a bőrében, szereti csinálni a sorozatot, és jelen pillanatban nincsenek hosszútávú tervei sem. "Maximum annyit tervezek, hogy elmegyek, és hozok egy pohár pezsgőt magamnak."

Mivel az Éjjel-nappal Budapestben ő a talán leginkább önazonos karakter, a saját nevén is szerepel, ezért kíváncsiak voltunk, hogyan viselkednek vele az utcán. "Én szerencsésnek mondhatom magam, talán betudható a magyar mentalitásnak is, hogy az emberek nem jönnek oda az utcán, hogy leköpködjenek. Inkább pozitív visszajelzéseket kapok. A legújabb az, hogy ha meglátnak például egy bevásárlóközpontban, akkor odaszaladnak hozzám, és eléneklik nekem a Lali Popot. Én erre mondjuk nem tudok mit reagálni." Gyakran említik, hogy élőben sokkal vékonyabb, mint a tévében, és olyan is előfordult, hogy a telefonszámát akarták elkérni, de azt nem szokta megadni.

Az új Való világot egyébként nagyon izgalmasnak tartja, elég színesnek látja a társaságot is, de egy szerencsés fiú Nádai kitüntett figyelmét élvezheti. "Van bent egy srác, Aurelio, földim, ő is Bajáról érkezett. Nem ismerjük egymást, de nagyon drukkolok neki." Megkérdeztük azt is, hogy szerinte taktikusabbak, keményebbek-e az új villalakók. "Nem mondanám, mert már két-három hét után is úgy ki vannak borulva, hogy csak ámulok és bámulok. Én 154 napot voltam bent, és igen, voltak nálam is mélypontok, de azok csak 2 hónap után jöttek" – adott gyorselemzést. "Össze kell szedniük magukat."