Helyszínelő

A Velvet baleset-, és bűnblogja

Emberöléssel vádolják a combinós gyilkost

2015. március 3., 15:42 Módosítva: 2015.03.04 13:44
3

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a 42 éves férfival szemben, aki tavaly augusztus 1-jén, Budapesten, a Margit híd budai hídfőjénél lévő villamosmegállóban a sínekre lökött egy 74 éves nőt, akit az érkező villamos a vészfékezés ellenére halálra gázolt – közölte az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi már évek óta „alkoholizáló és hajléktalan életmódot folytatott”. A tette elkövetésének napján már a hajnali óráktól italozott, és akkor is ittas volt, amikor a villamosmegállóba érkezett. 

Áldozata  a Pest irányába közlekedő villamos peronján állt, és amikor a villamos a megálló felé közeledett, a peron széléhez ment. Ekkor a 42 éves férfi „a jobb lábát felemelte, egy pillanatig kivárt, majd talpával deréktájon meglökte a sértettet, azért hogy a nő sínekre zuhanjon”. 

A villamos ekkor már csak 15 méterre volt tőlük, így hiába vészfékezett, elgázolta a sínekre esett asszonyt, aki beszorult a villamos orra alá, és a helyszínen meghalt. Az elkövetőt a villamosra várók a helyszínen tartották, amíg a rendőrök megérkeztek.

A férfit előzetes letartóztatásban tartják. Többszörös visszaesőnek minősül, a főügyészség határozott ideig tartó szabadságvesztést indítványoz.

Öt autó ütközött az M3-ason, heten megsérültek

2014. október 26., 20:06 Módosítva: 2014.10.27 01:08
2

Öt személyautó ütközött össze vasárnap kora este az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 100-as kilométerkőnél, a baleset miatt a rendőrség az érintett oldalt kezdetben teljes szélességében lezárta, de este nyolcra már részlegesen feloldották az útzárat, írja honlapján a katasztrófavédelem. Azt öt autóban összesen tizenöten utaztak, heten megsérültek, egy fő súlyosan, a mentők mindannyiukat kórházba vitték. A rendőrség este kilenckor kiadott közleménye szerint a helyszínelés az érintett szakaszon befejeződött, a forgalom zavartalan.

Nyolc embert hoztak le a tűzoltók egy égő ház padlásáról a XVIII. kerületben

2014. október 26., 15:16 Módosítva: 2014.10.26 15:16
1

Nyolc embert hoztak le a tűzoltók vasárnap délután egy égő ház padlásáról Budapest XVIII. kerületében, a József utcában, az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A körülbelül 200 négyzetméteres, kétszintes családi ház egyik földszinti helyiségében keletkezett a tűz, a bútorok égtek. A tűzoltók rövid idő alatt eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Tüzérségi lövedéket találtak a III. kerületben

2014. október 26., 14:35 Módosítva: 2014.10.27 00:54
1

Orosz tüzérségi lövedéket találtak Budapest III. kerületében, a Hegyoldal utca és a Nyereg út kereszteződésénél - közölte Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje vasárnap délután az MTI-vel.A robbanótest beazonosításának idejére 200 méteres sugarú körben lezárják a környéket, ami a Hegyoldal utca és a Nyereg út mellett érinti a Szépvölgyi utat, valamint a Cseppkő és a Vihorlát utcát. A kiürítés miatt mintegy 20 családi ház lakóinak kell elhagyniuk otthonukat egy időre. A kommunikációs tiszt tájékoztatása szerint az esőzések mosták ki a lövedéket a domboldalból.

Friss:  Elszállították a tűzszerészek a III. kerületben, a Hegyoldal utca és a Nyereg út kereszteződésében vasárnap délután talált robbantótestet - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Magyar túrázókat mentettek meg Stájerországban

2014. október 26., 12:00 Módosítva: 2014.10.26 12:00
2

Magyar túrázókat mentettek meg stájerországi hegyi mentők, a két fiatal a Hochlantsch hegy megmászása közben kért segítséget. A tartományi rendőrség hétvégi közlése szerint a 23 és a 29 éves magyar turista 1450 méteres magasságig jutott, amikor egyikük nem tudta tovább folytatni a túrát. Társa értesítette a helyi erőket, akik a rossz idő miatt végül nem helikopterrel mentették őket, hanem kötéllel biztosítva siettek segítségükre. A két bajbajutott sérülés nélkül lejutott a hegyről.

Ittasan, sisak nélkül quadozott, felborult

2014. október 26., 11:35 Módosítva: 2014.10.26 11:35
1

Szombaton este Győrben az Erdész utcában egy quaddal közlekedő motoros felborult és villanyoszlopnak ütközött - írja a police.hu. A sofőrt a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték. A helyszínelők megállapították, a 33 éves férfi bukósisakot nem viselt, a 125 köbcentiméres quadot nem helyezte forgalomba és a jármű vezetésére jogosító engedéllyel sem rendelkezett. Járművét nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezette. A motorosnál ittasság gyanúja merült fel, ezért az intézkedők véralkoholvizsgálatra tőle mintát biztosítottak.

Órájáról vitték ki a rendőrök a szexuális zaklatással gyanúsított tanárt

2014. október 26., 09:56 Módosítva: 2014.10.26 11:55
1

A rendőrök óra közben tartóztatták le a mátrafüredi Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskola egyik tanárát, aki a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a diákokat - írja a Blikk. Mint kiderült, az oktatót az intézmény vezetője jelentette fel, miután a diákoktól tudomást szerzett arról, mi is történik az intézményben. "A tanár állítólag zaklatta a gyerekeket, olyanokat is mondanak, hogy nem is a lányokat, hanem a fiúkat. Megdöbbentünk a hallottakon, szerintem senki nem gondolta volna róla, hogy ilyet tenne" - nyilatkozta az egyik diák. A Blikk szerint a tanár egyszer egy lövészetet tanuló fiúnak furcsa kérdéseket tett fel, majd lerántotta a nadrágját, és nem ez volt az egyetlen ilyen eset. 

Villanyoszlopnak, majd árokfalnak hajtott egy férfi Dunaújvárosban

2014. október 26., 08:46 Módosítva: 2014.10.26 08:46
1

Elhunyt annak a személygépkocsinak a sofőrje, amely letért az útról, kidöntött egy villanyoszlopot és árokfalnak hajtott vasárnap hajnalban, Dunaújvárosban – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Farkas-Bozsik Gábor tájékoztatása szerint a baleset az Aranyvölgyi út és Magyar út kereszteződésében történt. Az autóban csak a sofőr volt, aki életét vesztette az ütközés következtében. Kiemeléséhez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók hidraulikus mentőszerszámot használtak, mivel beszorult a gépjárműbe.

Molotov-koktélokat dobáltak egy vecsési házra

2014. október 25., 22:07 Módosítva: 2014.10.25 22:07
1

Szombaton hajnalban több Molotov-koktélt dobtak egy vecsési ingatlanra a Küküllői utcában, értesült a Velvet. Információink szerint a támadásokkal a ház tulajdonosának édesapját szerették volna figyelmeztetni üzleti ügyei miatt. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea a Velvetnek elmondta: valóban történtek támadások hajnalban, de az indítékokról a szóvivő nem beszélt. Az ügyben ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárása közveszély elkövetésének okozása miatt.

Lángol egy nádfedeles ház Gödöllőn

2014. október 25., 20:43 Módosítva: 2014.10.26 09:20
11

Értesüléseink szerint szinte a teljes terjedelmében lángolt egy nádfedeles ház Gödöllőn szombaton este. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint a kétszáz négyzetméteres Hegy utcai ház tetőszerkezetének háromnegyede égett az esti órákban. A helyszínre a városi hivatásosok mellett a fővárosból is elindult egy egység. A tűzoltók átvizsgálták a házat, nem találtak benn senkit. Folyamatosan, négy vízsugárral dolgoznak a lángok megfékezésén.

Szétverte a fülkét az őrjöngő férfi

2014. október 25., 16:37 Módosítva: 2014.10.25 18:19
2

A rendőrök előállították azt a férfit, aki leamortizált egy telefonfülkét a fővárosi Andrássy úton – tudta meg a Velvet a rendőrségtől. A férfi telefonon beszélt valakivel nem messze a Hősök terétől, majd elkezdte ütni-vágni a készüléket és a fülkét is. A kiérkező VI. kerületi rendőrök állították végül elő, jelenleg is kihallgatják, így még nem tudni, meggyanúsítják-e valamivel. Úgy tudjuk, a férfi nem volt drog hatása alatt, esete nem köthető össze a zene becenevű dizájnerdroggal sem.

Autós szántotta végig a parkoló kocsikat

2014. október 25., 15:47 Módosítva: 2014.10.25 16:42
17

Anyagi káros baleset történt szombat hajnalban a fővárosi Thököly úton – értesült a Velvet. A rendőrség is megerősítette, hogy egy autós összetört a Dózsa György út felé haladva három parkoló autót. A baleset nagyjából a Thököly út 17. szám előtt történt, és szerencsére nem sérült meg benne senki.

Illegális gyógyszergyárat találtak Tétényben

2014. október 25., 12:55 Módosítva: 2014.10.25 12:55
11

Egészségügyi termék hamisításának gyanúja miatt indított eljárást L. Lajos 45 éves budajenői lakos ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság, mert egy nagytétényi pincében rengeteg gyógyszert találtak – írja a rendőrség honlapja. A rendőrökhöz bejelentés érkezett, hogy a férfi drogot fog venni kedden egy Szentendrei úti telephelyen, a III. kerületben. A rendőrök igazoltatták őt a helyszínen, kocsija átkutatása során pedig sok mindent találtak: több száz „Rivotril ” feliratú gyógyszeres üveget és benne, feltehetően hamis gyógyszert, felirat nélküli zacskókban további tablettákat, többszáz címke nélküli üveget, bontatlan kartondobozban lévő címkézett „gyógyszert”, határidőnaplót, mobiltelefonokat, SIM-kártyákat és tasakban lévő ismeretlen összetételű fehér port.

rivotril 1
Fotó: Police.hu

A rendőrök rájöttek, hogy a férfinek van kulcsa egy másik telephelyhez is, oda is elmentek, ahol egy illegális gyógyszergyárat találtak. A pincéből ipari mennyiségű „Rivotril 2 mg” feliratú matricát, üres üvegeket, fel nem használt zárókupakot, vattát, a tabletták készítésére, szárítására és portalanítására alkalmas eszközöket, matricázó készüléket, fehér porral szennyezett szitákat, edényeket, maszkokat digitális mérlegeket és védőszemüvegeket foglaltak le – fogalmaz a Police.hu-s közlemény. L. Lajost őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Fejtetőre állt egy kocsi a Budaörsi úton

2014. október 25., 11:38 Módosítva: 2014.10.25 11:38
1

Felborult egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton, a BAH-csomópont és a Nagyszőlős utca közötti szakaszon, a városból kifelé vezető oldalon szombat hajnalban – tudta meg a Velvet. A műszaki mentést végző fővárosi tűzoltók áramtalanították a járművet, arról nem tudni, megsérült-e valaki a balesetben. A darus mentés idejére az utat lezárták.

Szexuális visszaélés miatt nyomoznak a középiskolában

2014. október 25., 10:01 Módosítva: 2014.10.25 15:46
1

Húsz-harminc rendőr szállta meg a napokban a mátrafüredi Mátra Erdészeti, Mezőgazdasági és Vadgazdálkodási Szakképző Iskolát, tudta meg a Heol az aggódó szülőktől, akik nemrég értesültek arról: erős a gyanú, hogy a középiskola tanulóit szexuálisan zaklatták. Soltész Bálint hevesi rendőrszóvivő elmondta, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság szexuális visszaélés megalapozott gyanúja miatt nyomoz, azonban a nyomozás érdekei miatt bővebb információval nem szolgálhat.

Lövöldöztek egy belvárosi szórakozóhelyen

MTI/velvet
MTI/velvet
2014. október 25., 08:55 Módosítva: 2014.10.25 12:02
5

Több lövést adtak le Budapesten, az V. kerületben, a Belgrád rakpart egyik szórakozóhelyén szombat hajnalban. Az ORFK kommunikációs szolgálata közölte: 3 óra előtt nem sokkal az egyik szórakozóhelyen 2-3 ismeretlen férfi szóváltást követően a szórakozóhely előtéri részét megrongálta, majd – feltehetően – egy gumilövedékes fegyverrel több lövést adott le.

A bűncselekmény elkövetését követően az ismeretlenek elmenekültek, a nyomozók megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, az elkövetők felkutatását. Nem sérült meg senki – közölte az ORFK kommunikációs szolgálata.

A Velvet úgy tudja, hogy a Sinatra bárban a hajnali zárás után tört ki a verekedés. A bár pultját tökéletesen lerombolták, lövöldözés is volt. A rendőrség lezárta az útszakaszt. Ellentmondásos információk vannak arról, hogy mi történt, hogy vannak-e sérültek és hogy milyen létszámú csapat verekedett.

Kigyulladt egy busz az M7-esen

mm
2014. október 24., 11:36 Módosítva: 2014.10.24 11:36
1

Az M7-es autópályán Zamárdi és Siófok között kigyulladt egy autóbusz a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A busz 49 utassal Budapestről tartott Szlovéniába. Amikor a tüzet észlelték a sofőr félreállt, mindenki időben le tudott szállni a járműről, senki sem sérült meg. (MTI)

Éveken át volt felesége szexrabszolgája a férj

mm
2014. október 24., 11:06 Módosítva: 2014.10.25 18:19
23

Egy 56 éves férfi október elején feljelentette a feleségét a X. Kerületi Rendőrkapitányságon, mert elege lett belőle, hogy évek óta a 44 éves felesége szexrabszolgája, és mindent el kell tűrnie a nőnek – írja a Police.hu. „A férfi elmondta, felesége hetente többször arra kényszerítette, hogy szexuálisan kielégítse. Állítása szerint a nőnek van egy szeretője, de az nem mindig teljesített megfelelően, ilyenkor rá hárult a feladat. Október 7-én őrizetbe vettük a budapesti T. Lászlónét, aki mindent tagadott, ezért meghallgattuk a házaspár nagyobbik lányát is, aki az apa vallomását erősítette meg. Sőt, a szomszédok is fültanúi voltak, hogy az asszony éjszakánként gyakran addig ordibált, pörölt, amíg férje a kedvére nem tett” – mondta az ügyet átvevő BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztályának alezredese, Révai Mónika. A férj és a feleség természetesen ellenkező vallomásokat tett, de a pár gyerekeinek vallomása a férj állításait támasztották alá, ahogy a szomszédokéi is. A családhoz 2011 elején odaköltözött a feleség nővére az élettársával, a 29 éves J. Annával, ekkor kezdtek súlyosbodni a dolgot a férj szerint. Egy alkalommal, amikor a három nő nagyon hangosan bulizott, a férj megkérte őket, hogy hagyják abba, aminek az lett az eredménye, hogy a 29 éves J. Anna egy konyhakéssel hátba szúrta a férfit. A férj azt mondta, azért várt eddig a feljelentéssel, mert azt várta, hogy a kisebbik lányuk betöltse a 12-t. „Utánanéztem, ha korábban elváltam volna, a bíróság valószínűleg a feleségemnek ítéli. Ezt semmiképp nem akartam. De 12 éves korától már a gyermeket is megkérdezik, melyik szülőjével szeretne élni” – mondta a férj. A felesége egéybként rendszeresen azzal fenyegette, hogy ha nem fekszik le vele, akkor álmában leszúrja, illetve, ha beadja a válókeresetet, akkor felgyújtja a lakást.

Újra poligráffal vizsgálják a Tápiószelén agyonvert kislány nevelőapját

mm
2014. október 24., 10:29 Módosítva: 2014.10.24 10:46
1

Egyre zavarosabb az év elején, Tápiószelén súlyos bántalmazás következtében elhunyt kétéves kislány, Kira ügye. Korábban a gyilkossággal gyanúsított nevelőapa vallomást tett, állítólag beismerte a gyilkosságot, most viszont a Blikk információi szerint poligráffal fogják megvizsgálni, a nyomozás során nem először, mert B. Béla egészen új körülményekkel állt elő. Azt mondja, a gyilkosság előtti éjjelen be akartak törni a házukba, és hogy a betörők talán visszatértek másnap, amikor sikerrel jártak. Szerinte ők ölhették meg a kislányt. Ezt a szálat vizsgálja most a rendőrség, többek között azzal, hogy a férfit hazugságvizsgálatnak vetik alá. Az ügy nagyon lassan halad a megoldása felé, mert elég zavarosak a viszonyok az ügy szereplői között, a gyanúsított nevelőapa, az elhunyt kislány anyja és a kislány vérszerinti apja például, valamint a családjaik két ügyben is pereskednek egymással. Az egyik peres ügy már le is zárult, ennek az lett a vége, hogy az elhunyt kislány anyjától a vérszerinti apa megszerezte a másik közös lányuk felügyeleti jogát.

Félmilliót kért a kamu infóért egy rendőr

2014. október 23., 19:49 Módosítva: 2014.10.23 19:49
1

Még 2012 májusában lopták el egy budapesti férfi 25-30 millió forintot érő autóját, amit a tulajdonos lánya 5 milliós megtalálói jutalomért próbált visszaszerezni – írja a Sonline. A nő egyik ismerőse azt mondta, ismer valakit a siófoki rendőrkapitányságon, aki talán tudna segíteni. 

A lopott autót kereső család közölte  ezt az információt a nyomozást folytató Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársaival is, akik kérésükre felvették a kapcsolatot a siófoki rendőrrel. 

Ő néhány nappal később jogtalan előnyszerzési céllal, hivatalos ok nélkül, jogosulatlanul kérdeztette le és nyomtatta ki egy férfi adatait a rendőrség Robotzsaru nevű információs rendszeréből és nyilvántartásából, mert azt gondolta, hogy köze lehet a lopáshoz. A rendőr személyes találkozók, valamint telefonbeszélgetéseik és sms-ek útján 500 ezer forintot kért az információkért cserébe, végül a sértett lánya ezt lealkudta 120 ezer forintra. Egy siófoki kávéházban találkoztak, ahol a pénzt átnyújtották, de igazából semmi sem derült ki arról, hol lehet az autó.

A siófoki rendőrt a Kaposvári Törvényszéken hivatali vesztegetésért három év hat hónap börtönre és négy év közügyektől eltiltásra ítélték azzal, hogy a vádlott a szabadságvesztés 2/3-ad részének kitöltését követően bocsátható feltételes szabadságra. A fellebbezések után az ítélőtábla hivatali visszaélésért hozott ítéletet, enyhítette a korábbi büntetést két év börtönre, aminek a végrehajtását öt év próbaidőre felfüggesztette.

Életveszélyből mentettek munkásokat a tűzoltók

2014. október 23., 13:51 Módosítva: 2014.10.23 14:20
0

Csütörtök délelőtt a XVIII. kerületben, a Tövisház utcában dolgozott két munkás egy emelőkosaras járművel. A férfiak éppen egy fa koronáját gallyazták, amikor eddig tisztázatlan okok miatt megroggyant a munkagép, és az emelő kosara tizenkét méter magasságból zuhanni kezdett.

A munkások szerencséjére a daru a ház tetőszerkezetének dőlt, ami felfogta a zuhanást. A kiérkező fővárosi tűzoltók először mentőkötelekkel biztosították az emelőkosarat, majd egy magasból mentő szerrel leemelték a fennakadt kosárból az életveszélyben lévő embereket, olvasható a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján. A balesetben senki sem sérült meg.

A mentésről videó is készült:

Rohant a TEK, de minek?

2014. október 23., 13:12 Módosítva: 2014.10.23 14:35
12

Komoly akcióra készült a TEK, aztán egy darab 22-es fegyver és némi lőszer lett a zsákmány, derül ki a rendőrség közleményéből. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság együttműködésével a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott egy karancsaljai férfit, írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint információ merült fel arra, hogy egy karancsaljai férfi lakásán engedély nélkül tart magánál lőszert, lőfegyvert. A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével J. I. 34 éves karancsaljai lakos gyanúsítható megalapozottan.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2014. október 22-én a férfit elfogta, a lakásán tartott házkutatás során a nyomozók egy 22-es kaliberű lőfegyvert és hozzá tartozó lőszereket, valamint egy lőfegyver fődarabot foglaltak le.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a további eljárást.

Több autó rohant egymásba a Mogyoródi úton

2014. október 23., 09:15 Módosítva: 2014.10.23 13:14
10

Szerda este Budapesten a XIV. kerületben a Mogyoródi út és a Miskolci utca kereszteződésében több autó ütközött egymásnak. A helyszínre érkező tűzoltók és mentők három sérültet találtak az összetört autókban.

A rendőrség vizsgálja a baleset pontos körülményeit

Második emeletről zuhant le az erkéllyel együtt

2014. október 23., 09:09 Módosítva: 2014.10.23 13:49
9

Csütörtök hajnalban súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett egy nő a VIII. kerületben, amikor az utcára zuhant, értesült a Velvet.

Információink szerint a hölgy hajnal fél 4-kor kiállt a Baross utca 8. szám alatti 2. emeleti lakásának a kőerkélyére, nekitámaszkodhatott a korlátnak, ami kiszakadt a helyéről és vele együtt a földre zuhant.

A helyszínre érkező mentőknek csak sok idő elteltével sikerült olyan állapotba hozni, hogy elindulhattak vele a kórházba.

Harmincszor szexelt diákjával a 24 éves edzőnő

2014. október 22., 21:23 Módosítva: 2014.10.27 02:07
2372

A 24 éves Megan Mahoney korábban egy katolikus gimnáziumban tanított testnevelést Staten Islanden, viszont többé aligha fog. A New York Post értesülései szerint az augusztusban lebukott Mahoney most tett vallomásában beismerte, hogy szexelt egyik 16 éves tanítványával. (Mostanában több hasonló esetről is beszámoltunk: volt olyan diák, aki hármasszexbe bonyolódott két tanárnővel, egy utah-i tanárnő pedig több diákjával szexelt, volt, hogy a templom tövében.)

A nőt összesen több mint harminc rendbeli nemi erőszakkal vádolják, amelyeket 2013. október 31-e és idén január 9-e között követett el. A pontos szám ismeretlen, elmondása szerint hetente legalább kétszer közösültek tanítványával, de ezen felül is követett el bűncselekményt: a jelzett időben havonta legalább kétszer bonyolódtak kölcsönösen orális szexbe. A tanár-edző és a fiú az iskolában, illetve a nő kocsijában szexeltek. Pizzázás közben buktak le: ekkor meglátta őket a fiú exbarátnője, és hívta a rendőrséget.

A botrány miatt az iskola igazgatója lemondott. A megrontott fiú pedig az újságíróktól értesült a nő letartóztatásáról. Annyit mondott: „nem is tudom, mit érzek most ezzel kapcsolatban”. (Mahoney mindenesetre óvadékfizetés után szabadlábon védekezhet, ő még ennyit sem mond.) A fiú korábban azt közölte: a nő kezdett ki vele. Az öltözőben ment oda hozzá, és felajánlotta neki, hogy szívesen edzi, mert tehetséges sportolónak tartja. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Orbánhegyi dűlő: százöt házat ürítettek ki

2014. október 22., 17:57 Módosítva: 2014.10.22 17:58
2

Tüzérségi lövedékeket találtak Budapesten, a XXIII. kerületben, az Orbánhegyi dűlőnél szerda (október 22.) délután – írja az MTI. A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje, Várkonyi Melinda elmondta: csatornázási munkák közben találták meg a négy lövedéket, amely miatt az Orbánhegyi dűlő, a Házikert utca és az Elvira utca határolta területet lezárják. Összesen 105 lakóépületet kellett kiüríteni.

Megadugó van a Moszkva térnél, vigyázzanak!

2014. október 22., 17:22 Módosítva: 2014.10.22 17:22
0

Kolléganőnk jelentette a Moszkva/Széll Kálmán térről, hogy midnenfelé embertelen dugókat tapasztal, és nem működnek a közlekedési lámpák. Ha arra járnak, hát csak óvatosan.

Kisteherautó ütközött kamionba az M0-son

MTI/velvet
MTI/velvet
2014. október 22., 16:00 Módosítva: 2014.10.22 16:00
0

Baleset miatt nem lehet lehajtani az M0-sról a 4-es főútra Üllő térségében – írja az MTI. Úgy tudjuk, egy kisteherautó rohant kamionba a Maglód felé vezető oldalon, a balesetben egy megsérült személyt a fővárosi és a monori tűzoltók szabadították ki.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a sérült állapota az első jelentések szerint súlyos. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a lehajtót nem használhatják az autósok.

Árokba borult egy autó a Nagykovácsi út és a Hűvösvölgyi útnál

2014. október 22., 14:04 Módosítva: 2014.10.22 14:04
2

A Nagykovácsi út és a Hűvösvölgyi út kereszteződésénél egy autó árokba borult, a feje tetejére állt, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki feszítővágóval. A sofőr nem volt beszorulva, a sérülései miatt feszítették fel az autó ajtaját a tűzoltók, a sofőrt merevítőágyon szállították kórházba – tudta meg a Velvet a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság budapesti szóvivőjétől, Kisdi Mátétól.

Milliós kölcsönöket kért azzal, hogy Pintér Sándor embere

2014. október 22., 10:41 Módosítva: 2014.10.22 10:41
1

Egy biztonsági őr Pintér Sándor belügyminiszter emberének adta ki magát és négy éven át milliókat csalt ki így áldozataitól, írja a rendőrség hivatalos honlapja a police.hu. Amikor kitalálta, jó ötletnek tűnt, aztán mégis lebukott. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupció és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya 29022-76/2014. bűnügyi számon eljárást folytat csalás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Szabolcs ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmények elkövetésekor biztonsági őrként dolgozó 33 éves Sz. Szabolcs 2010-től kezdődően magát a belügyminiszter alkalmazottjának kiadva több személytől kért kölcsön. A kölcsönkapott, összesen több millió forint visszafizetését különböző indokokkal halogatta, végül a tartozásokat nem adta meg. A gyanúsítottat a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2014. március 5-én elfogták, szabadlábon hagyása mellett folyik ellene az eljárás.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Korrupciós Bűnözés Elleni Osztálya további sértettek jelentkezését várja, akiket a gyanúsított ezzel a módszerrel megkárosított, vagy akiktől megkísérelt pénzt kicsalni. Bejelentéseiket megtehetik a Korrupciós Bűnözés Elleni Osztály 06-1-428-9281/ 17300 telefonszámán, illetve névtelenségük megőrzése mellett az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.