Két hét múlva hirdet ítéletet a Fővárosi Bíróság a "Segal-perben", mert hétfőn a döntést kihirdetését megelőző szünetben az egyik vádlott eltűnt. A húsz, zömében fiatal embert, köztük - harmadrendű vádlottként - az egykori Segal nevű valóságshow-szereplőt jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaéléssel vádolják.

A tervek szerint hétfőn hirdetett volna ítéletet a bíróság, de az egyik - ötödrendű - vádlott a szünet után nem tért vissza a tárgyalóterembe, ezért az eljáró bíró nem hirdetette ki a döntést. A vádlottat védője nem tudta telefonon elérni, társai pedig nem tudtak információval szolgálni arról, hogy hova tűnhetett el a szünetben. A bíró február 23-ra napolta el a tárgyalást, amelyen kihirdetik az elsőfokú ítéletet.

A szünet előtt utolsó szó jogán C. Tamás, aki Segal néven, az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jában tett szert ismertségre, elmondta: korábban beismerő vallomást tett, drogfüggő volt, de mára - ha nem is saját ötlet alapján, de - sikerült visszailleszkednie a társadalomba. Közölte azt is: az orvosi vizsgálatok szívnagyobbodást állapítottak meg nála, amely valószínűleg a kokainfogyasztás miatt alakulhatott ki. Az ügyészség bűnszervezetben, jelentős mennyiségű kábítószerrel való visszaélés miatt emelt vádat.
  
A rendőrség 2005. június 19-én hajnalban a fővárosban egy közúti gépkocsi-ellenőrzés során ötvenezer ecstasy-tablettát és fél kilogramm kokaint foglalt le és előállított négy személyt. A per 2007. novemberében kezdődött meg, és a vádirat ismertetése során elhangzott, hogy korábban Magyarországon csalás miatt körözött, ezért Hollandiába menekülő szerb-montenegrói állampolgárságú férfi által szervezet hálózat 2005 januárja és novembere között hozott az országba, és árult itt drogot. A vádlottak közül 14-en akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is számíthatnak, az előzetes találgatások még úgy tudták, akár Segal is így járhat.