Két holttestet és egy életveszélyes sérültet találtak Szigetszentmiklós-Lakihegyen egy családi házban, a gyanú szerint gyilkosság történt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Beluzsárné Belicza Andrea szerint a rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz. A helyszínelés, illetve az adatgyűjtés folyamatban van, a rendőröknek a Velvet tudósítója szerint nagy területet kell átvizsgálni.

A szóvivő a Tények reggeli adásában elmondta, az áldozat két nő, akik 34 és 56 évesek. Állítása szerint egy rokon hívta ki a rendőrséget vasárnap éjjel, mert nem tudott bejutni a házba. A sérült egy 61 éves férfi. A helyszínre hívott orvos állapította meg az idegenkezűséget, de sem az elhunytak kilétéről, sem az elkövetés eszközéről, illetve a lehetséges elkövetőről nem nyilatkozott. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés gyanújával ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást, szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.


View Larger Map

A hátsó házban történt az eset

Áprilisban már sokkolta Budapest déli elővárosát egy súlyos gyilkosság. Egy 16 éves hallássérült lányt öltek meg akkor brutális kegyetlenséggel. Az elkövetéssel a 31 éves T. Zoltánt gyanúsították meg, aki egy néptelen környékre csalta a lányt, ahol bántalmazta, sőt a gyanú szerint meg is akarta erőszakolni. A közeli Lakihegyről egyébként úgy tudni, csendes békés településrész, itt régen volt durvább bűncselekmény.

A gyilkossággal kapcsolatos további friss információkat új cikkünkben találja, kattintson érte erre a linkre!