Lassan egy hónapja, hogy működik ez a blog, ezért itt az ideje, hogy visszatekintsünk júliusi pasijainkra. Kedvencet szeretnénk választani közülük. Illetve nem mi szeretnénk választani, hanem azt szeretnénk, hogy ön mondja meg, ki volt eddig a kedvence. Mindezt egyrészt azért, mert imádjuk a szavazásokat, másrészt azért, mert kíváncsiak vagyunk, olvasóinknak milyen típus jön be.

Az elődöntőn túljutottak körét abszolút antidemokratikus módon én választottam ki, arra ügyelve, hogy legyen köztük ilyen is, olyan is. Nem maradhat ki például blognyitó adoniszunk, Matthew McConaughey, akivel legalább egy évig kéne még minimum heti rendszerességgel foglalkoznunk ahhoz, hogy megtanuljam fejből leírni a vezetéknevét.

Hogy legyen egy kisfiús mosolyú, ööö, kisfiú is a mezőnyben, a második jelöltünk az ártatlan képű Freddie Stroma. A róla szóló poszt megjelenése óta legalább már meg is lehetett nézni a vele készült Harry Potter-filmet.

A harmadik egy túlszép brit überférfi, David Gandy. Modell, természetesen.

Sokakat azonban a nemszép keménycsávók veszik le a lábukról. Ők valószínűleg a negyedik pasira, Jason Stathamre fognak szavazni.

Az ötödik Kinter Oszkár, aki egy szavazást már megnyert (a wakeboard bajnokságon kívül). Vajon ebben a mezőnyben is diadalmaskodik majd?

Hatodiknak álljon itt Julian McMahon, akit a kommentelők gyakorlatilag kivétel nélkül kitörő örömmel fogadtak.

Sokkal inkább megosztja a véleményeket a hetes számú versenyző, Linczényi Márk, hogy egy rebellis zenész is legyen az összeállításban. Benne talán az a legszexibb, hogy imádja, ha utálják. Így aztán megbocsátható, hogy azt is imádja, ha imádják.

Ki volt júliusban a hónap pasija?

És nyolcadiknak álljon itt egy élő szexszimbólum, Johnny Depp. Mint az évtized egyik legismertebb és legelismertebb színésze, elvileg nem szabadna, hogy bárki is lekörözze őt, de a szavazáskor, kérjük, tegye félre, amit tud (vagy tudni vél) erről a nyolc pasiról. Ne számítson a tehetség, a kor, a származás vagy semmi ilyesmi. Csakis arra koncentráljon, hogy melyikük hogy néz ki, hogy milyen a kisugárzása ezeknek a férfiaknak! Kíváncsian várjuk a szavazatokat.