Kijött a legújabb Kazaky videó, szerintem mindent visz az eddigiek közül. És vajon ki hány Madonna utalást vél felfedezni benne?” – ezzel a szöveggel és egy linkkel kaptunk emailt a múlt héten. A link a fenti videóra mutatott, igen, ez tényleg a Kazaky legújabb klipje, az a címe, hogy Crazy Law. Persze az ukrán tánccsoport nem véletlenül utalgat Madonnára, igaz, van jópár olyan motívum is az egyébként tényleg nagyon látványos kisfilmben, amit már másnál is láttunk korábban.

És legnagyobb örömünkre nem ez volt az egyetlen videó, aminek linkjét nézőink elküldték nekünk emailben. „Ők is mehetnenek a kockahasba, nyami” üzenettel az alábbi videót kaptuk, ami ugyan nem olyan friss, mint a Kazaky-klip, de azért nem is volt annyira régen a Call Me Maybe-mánia. Ezen a videón amerikai katonák vetkőznek a slágerre, összhangban a Miami Dolphins pomponlányaival.

A harmadik videó a leghosszabb, ez Los Angeles fitnessexpóján készült február végén, és calisthenics-gyakorlatok láthatók benne. A calisthenics a különösebb felszerelés nélkül végezhető tornagyakorlatok összefoglaló neve, nagy részben ilyenekre épül a CrossFit is, de az utcai edzések is zöméből ilyen feladatokból állnak. Jól látszik a videóról, hogy milyen testet csinál a calisthenics, illetve az is, hogy pontosan miről van szó: itt főleg a nyújtón végezhető gyakorlatokból lehet látni egy elképesztő bemutatót. Ezúton is köszönjük mindhárom beküldőknek, és persze ha önnek is van kedvenc kockahas-videója, örömmel vesszük, ha ön is elküldi a linket ide.